Metin Yavuz: HDP, talimatları bizzat Kandilden alıyor

HDP’nin terör örgütü PKK’nın TBMM çatısı altında bulunan siyasi partisi olduğunu belirten AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz, “HDP, talimatları bizzat Kandilden alıyor” dedi.


Gündem 24.02.2021 13:00:00 0
Metin Yavuz: HDP, talimatları bizzat Kandilden alıyor

MEHMET KAVAS (AYDIN SES)
AK Parti Aydın Milletvekili ve Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Metin Yavuz, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Açıklamasında HDP’ye sert tepki gösteren AK Partili Yavuz, HDP’nin terör örgütünün siyasi uzantısı olduğunu ifade etti.

Geçtiğimiz hafta eli kanlı terör örgütü tarafından Garada gerçekleştirilen katliam sonrasında 13 evladımızı şehit verdiğimizi hatırlatan Metin Yavuz, "Bu acı haber, hepimizin yüreğine kor bir ateş düşürdü. 2015 yılından beri esir tutulan ve sonrasında kahpeler tarafından katledilen evlatlarımızı ve bu zamana kadar terör belasından dolayı yitirdiğimiz tüm aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ile anıyor, acılı ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Şu an yurt içinde terörist sayısını sıfıra indirmeye çok az kaldı. Yurt dışında ise son teröristi etkisiz hale getirmekte ayrıca kararlıyız. Çok öfkeliyiz. Sadece teröre ve teröristlere değil, aynı zamanda onları destekleyenlere de çok öfkeliyiz. Bu zamana kadar her platformda TBMM’de grubu bulunan ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu parti olan CHP ve Akşener liderliğindeki İYİ Parti ile ittifak yapan HDP’nin terör örgütünün siyasi uzantısı olduğunu her defasında ifade ettik" diye konuştu.

TÜRK ADALETİNİN ÖNÜNDE HESABINI VERECEKSİNİZ

AK Partili Yavuz, HDPnin talimatları bizzat Kandilden aldığını belirtirken, "Söz konusu kişiler de elbet bunun hesabını verecek. Milletvekili olup, dokunulmazlık zırhını giyeceksin, devletten maaş alacaksın. Devletin bin bir türlü imkanlarından yararlanacaksın, alçak, namussuz, şerefsiz terör örgütü ile iş birliği yapacaksın. Yok öyle. Burası Muz Cumhuriyeti değil. Nasıl ki yurt içinde inlerinize girip teröristleri yok ettiysek, nasıl ki sınır ötesinde taş taş üzerinde bırakmayarak teröristleri bin bir parçaya böldüysek, sıra size de gelecek. Yüce Türk adaletinin önünde elbet hesabını vereceksiniz” dedi.

 

 

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı