METRO FİRMASINDAN YOLCUYA DAYAK SKANDALI


Gündem 8.09.2020 17:41:00 0
METRO FİRMASINDAN YOLCUYA DAYAK SKANDALI
METRO FİRMASINDAN YOLCUYA DAYAK SKANDALI Isparta Otogarı'nda Metro firmasından gideceği il için 2 tane bilet ayıran ve parasını ödeyen H.D saat 3'te gidecek otobüse 15 dakika kala önce geldi. Biletini almak için Metro firmasına giden H.D'ye biletlerinin başka kişilere satıldığını söylediler. Bu durum karşısında şaşıran H.D ve yanındaki yaşlı teyzesi neden haber vermediniz neden biletimizi sattınız mağdur olduk şeklinde ki tepkilerine firma yetkilileri parayı çıkarıp onların yüzüne fırlatarak defolun gidin buradan paranız kadar konuşun şeklinde bir üslupla cevap verdi... 1 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU VE YAŞLI TEYZESİ YANINDA DÖVDÜLER... O esnada H.D ve firma yetkilisi arasında kavga başladı. Yaşlı teyzesi ve 1 yaşındaki çocuğuda yanında olan H.D'ye daha sonra 5 kişi daha saldırarak darp etmeye başladılar. Çocuğu ve teyzesinin gözü önünde darp edilen H.D'yi olay yerine gelen emniyet güçleri ve orada bulunan yolcular tarafından ellerinden alındı... Mafyavari bir şekilde 1 yaşındaki çocuğu ve yaşlı bir kadının yanında darp eden gözü dönmüş firma çalışanları soruşturulmak üzere karakola götürüldüler. H.D, Emniyet yetkilieri tarafından götürüldüğü şehir hastanesinde vücudunun çeşitli yerlerinde darp edildiği ve bunun için rapor aldığı öğrenildi. Taraflar birbirinden şikayetçi oldu.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü