Meydan AVM Isparta'nın Cazibe Merkezi Olacak

Yönetim hizmetleri JLL Türkiye tarafından yürütülen ve bölgenin en kapsamlı kompleksi olarak tasarlanan Isparta Meydan AVM, mağaza karması, geniş sosyal alanları ve yarı açık konseptiyle kısa sürede Isparta’nın cazibe merkezi haline gelecek.


Gündem 29.04.2022 03:26:00 0
Meydan AVM Isparta

ISPARTA’NIN EN BÜYÜK ALIŞVERİŞ VE YAŞAM MERKEZİ

“ISPARTA MEYDAN AVM” 23 NİSAN’DA AÇILDI.

Yönetim hizmetleri JLL Türkiye tarafından yürütülen ve bölgenin en kapsamlı kompleksi olarak tasarlanan Isparta Meydan AVM, mağaza karması, geniş sosyal alanları ve yarı açık konseptiyle kısa sürede Isparta’nın cazibe merkezi haline gelecek.

Yönetimi JLL Türkiye tarafından yürütülen Isparta Meydan AVM, 23 Nisan 15.00 de kapısını ziyaretçilerine açtı. Şehrin merkezinde konumlanan Isparta Meydan AVM, 5.000 m2’lik meydana sahip yarı açık konseptiyle ziyaretçilerin dört mevsim tercih edebileceği yapısı ve 180 seçkin mağazası ile her türlü ihtiyaca cevap vererek şehrin yeni cazibe merkezi olacak.  

JLL Türkiye Eş CEO’su Tarkan Ander: “Toplam brüt kiralanabilir alanı 60.250 metrekare olan ve Isparta Belediyesi’nin destekleri ile hizmete giren Isparta Meydan Alışveriş Merkezi’miz, Süleyman Demirel Üniversitesine 17 dakika, Davraz Kayak Merkezine 20 dakika, çevre ilçelerden Burdur’a ve Eğirdir’e 30’ar dakika, Antalya’ya 1.5 saat sürüş mesafesinde yer alıyor. Şehre ilk defa gelen yaklaşık 10 markasıyla toplamda yaklaşık 2.000 kişiye istihdam sağlayacak AVM’miz, içerisinde Pazar Camii ve 7.500 m2’lik kültür sanat merkezini de bulundurma özelliği ile şehrin yeni cazibe merkezi olacak. Ekonominin kalbin attığı merkezi lokasyonda yer alan Isparta Meydan AVM, bölge halkının çeyrek asırlık hayalinin ürünü.” dedi. 
Özenle seçilmiş mağaza karması ile dikkat çekiyor. 

Ziyaretçilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikteki 5.000 m2’lik yapı marketi, departman mağazaları, ulusal ve uluslararası markaları ve 5.000 m2 ile şehrin en büyük çocuk eğlence merkezi ve bowling alanı Playpark’ın da bünyesinde yer aldığı Isparta Meydan AVM’de nitelikli cafe ve restoranlar, Cine Gold sinema gibi diğer eğlence alanları da ziyaretçilerin keyifle vakit geçireceği şekilde tasarlandı. Koçtaş, Efor, Greyder, Paulmark ve Playpark gibi Isparta’da ilk kez Meydan AVM’de açılacak markalar da ziyaretçilerini bekliyor olacak. 

Isparta Meydan AVM genç nüfusun buluşma noktası olacak.

JLL Türkiye tarafından yönetilecek Isparta Meydan AVM için JLL Türkiye Eş CEO’su Dora Şahintürk: “Şehrin en merkezi noktasında yer alan Isparta Meydan AVM’nin, meydan alanındaki büyük metrekareli açık konsept kafe ve restoranlarıyla özellikle genç nüfusun uğrak noktalarından biri olmasını bekliyoruz. Alışveriş Merkezimizin, kısa sürede üniversite ve orta öğretim öğrenci yoğunluğunun fazla olduğu Isparta’nın cazibe merkezi haline gelmesini bekliyoruz. Farklı fonksiyonları bünyesinde barındıran konseptiyle dikkat çeken AVM’nin, komşu bölgelere de tanıtımını yaparak özellikle yakın iller Afyon ve Burdur’dan da ziyaretçi çekmesini bekliyoruz.” dedi.

Şehrin turizm faaliyetlerini destekleyici etkinlik ve organizasyonlara da yer verilecek olan Isparta Meydan AVM, özellikle bölgenin önemli değerleri olan Gül ve Halı Festivalleri’ne de ev sahipliği  yapacak.

Bölgeye 2.000 kişilik istihdam yaratacak olan Isparta Meydan AVM, 23 Nisan’da düzenlenen görkemli açılışla kapılarını ziyaretçilerine açtı. 1 ay boyunca açılış etkinliklerinin devam edeceği Isparta Meydan AVM, yıl boyunca birbirinden farklı akiviteler ve cazip kampanyaları da bölge halkının beğenisine sunacak. 


Ümit Yılmazın İstanbul albümü tüm platformlarda yayında Ümit Yılmazın İstanbul albümü tüm platformlarda yayında
Kayseri'de suya yüzde 30 indirim Kayseri'de suya yüzde 30 indirim
Kayseri'de Büyükşehir Meclisi toplandı Kayseri'de Büyükşehir Meclisi toplandı
Kazanın yaşandığı teleferiğin 36 kabini yere indirildi ANTALYA'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı teleferik kazası sonrası 5 gün havadan asılı kalan 36 kabin, halatlı sistemin çalıştırılması ile park pozisyonuna alındı.
Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi... Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi...