MEZARLARIN ÜSTÜNDEKİ AĞAÇLAR TALEBE GÖRE KESİLECEK


Gündem 11.01.2020 01:02:00 0
MEZARLARIN ÜSTÜNDEKİ AĞAÇLAR TALEBE GÖRE KESİLECEK

Bucak Belediyesi mezarlıklar müdürlüğü ekipleri Bucak ilçesinde bulunan mezarlıklarda bakım ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal mezarlıklarda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Ünal “ Bucak ilçemizde 7 adet mezarlık buluyor. Bu mezarlıklarımız Hacı Sarılar Mezarlığı, Köle Mezarlığı, Çavuşlar Mezarlığı, Sazak Mezarlığı, Onaç Mezarlığı, Hacet Belen Mezarlığı ve Sanayi Mahallesi Mezarlığı. Hacet Belen Mezarlığı dolu olduğu için cenaze defni yapılmamakta, yedi mezarlığımızda da mezarlıklar Müdürlüğü ekiplerimizce bir dizi çalışmalar yürütüyoruz. Ekiplerimiz cenaze defin hizmetlerinin yanında mezarlıklarımızın bakım ve temizlik çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Sanayi Mahallesi mezarlığımızda mezar yerlerinin hazırlanması çalışması yapıyoruz. Hacısarılar mezarlığında Şehitlik bölümünün alt kısmında 1. Etap duvar örme çalışmalarını tamamladık. İlerleyen günlerde ikinci etap duvar örme çalışmalarımız başlayacak. Tüm mezarlıklarımızın bazı bölümlerinde zamanında mezar üzerine dikilmiş olan ağaçlar, şimdi büyümüş vaziyette ve mezarlara zarar verir duruma geldi. Yaptığımız tespitlere göre 50 civarında mezar içerisinde yetişmiş ağaç var ve mezarlara zarar vermiş durumda. Zaman zaman vatandaşlarımızdan atalarının mezarlarının bozulmasına sebep olan ağaçların kesilmesi talebi geliyor. Ekiplerimiz değerlendiriyor. Şikayet konusu ağaçların kaldırılması konusunda gerekeni yapacağız. Atalarının ve yakınlarının mezarlarında zarar veren ağaçların kaldırılmasını isteyen vatandaşlarımızın Belediyemize müracaat etmelerini istiyoruz. Müracaata göre ekiplerimiz uygun zamanlarda ağaçların kaldırılmasını sağlayacaklar. Mezarlıklar müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz defin ve cenaze hizmetlerinde halkımızın her zaman hizmetinde, mezarlıklarımızın temizlik, bakım ve yeşillendirme çalışmalarımız aralıksız devam edecek.” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü