MHP ISPARTA MERKEZ İLÇE BAŞKANI DEĞİŞTİ


Siyaset 27.07.2020 17:32:00 0
MHP ISPARTA MERKEZ İLÇE BAŞKANI DEĞİŞTİ

MHP'DE MERKEZ İLÇE BAŞKANI DEĞİŞTİ

YENİ BAŞKAN OSMAN GÜLAY  

 

MHP Isparta Merkez İlçe Başkanlığında görev değişikliğine gidildi. Mevcut Başkan Gürsan Taştekin yerine Osman Gülay atandı.

OSMAN GÜLAY KİMDİR?

1981 yılında Isparta Merkez Karaağaç Mahallesi doğumlu olan Osman Gülay ilkokulu Ülkü İlkokulunda, ortaokulu Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde, liseyi Isparta Şehit Ali İhsan Kalmaz Lisesinde tamamladıktan sonra üniversite eğitimini Süleyman Demirel Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur.

İş hayatında Isparta merkezde makine mühendisi olarak ticaretle uğraşmaktadır. Geçmiş dönemlerde Milliyetçi Hareket Partisi Merkez ilçe yönetimlerinde ve başkan yardımcılığı görevinde bulunmuştur.

Ayrıca yerel seçimlerde Belediye Meclis Üyesi adayı da olmuştur.

Sivil Toplum Kuruluşlarında kurucu başkanlık ve makine mühendisleri odası yönetiminde yöneticilik görevlerinde bulunmuştur.

Evli ve üç çocuk babasıdır

Türkiye’nin mutfağında iki Ispartalı Isparta Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Feyzullah Sağlam ve Başkan Yardımcısı Nebi Çetin, Türkiye Aşçılar Federasyonunun yönetim kurulu üyeliğine seçildiler. Isparta gastronomisinin tanıtımı açısından önemli bir göreve gelen
Gazeteci Özdemir’den Başkan Başdeğirmen’e övgü dolu sözler Gazeteci Özdemir’den Başkan Başdeğirmen’e övgü dolu sözler: “Isparta’yı adeta cennet yaptınız”
Aynı ev, farklı adres: Yeni hayat başladı Antalya Gazipaşa’da orman sınırında kaldığı için yıkım kararı verilen ev, ray sistemiyle 150 metre taşındı. Ev sahibi Hasan Karateke, taşıma sayesinde 1 milyon 250 bin lira kâr ettiğini söyledi.
Komşuların portakal kavgası kanlı bitti: 2 yaralı Antalya’da apartman bahçesindeki portakal yüzünden çıkan kavga hastanede bitti.
“Terörsüz Türkiye kardeşlik meselesidir” AK Parti MKYK Üyesi Menderes Türel, “Terörsüz Türkiye” meselesinin siyasi bir tartışma değil, kardeşlik meselesi olduğuna dikkat çekerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bu konudaki kararl