MHP Kayseriden genel merkeze ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’ne yaptığı ziyaretlerin ardından MHP’nin kurucu lideri Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret etti.


Gündem 9.10.2021 14:00:00 0
MHP Kayseriden genel merkeze ziyaret

ANKARA (İGFA)  - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Adnan İncetoprak, partinin genel merkezinde ilk olarak Kayseri İl Taşkilatı'nın faaliyetlerini sunmak üzere MHP Medya Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir’i ziyaret etti.

İncetoprak, ikinci ziyaretini Mesleki ve Sivil Toplum Kuruluşları ile İlişkilerden Sorumlu MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım’a yaptı ve görüş alışverişinde bulundu.

MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, partinin kurucu lideri Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in kabrini de ziyaret ederek dua etti.


CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı
VEFAT EDEN ZİYA ZEYNELGİL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENECEK Fırsat bulduğu her zaman Ziya Zeynelgil'i evinde ziyaret eden, hal hatırını soran ve sağlık sorunları ile yakından ilgilenen Isparta belediye başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Zeynelgil'in vefatı ile ilgili üzüntüsünü paylaştı. Başkan Ba
KESKİN GÖREVİ ERTUĞRUL'A DEVRETTİ ISPARTA 23-24 DÖNEM İL GENEL MECLİS BAŞKANI OLAN SERKAN KESKİN, GÖREVİ 25 DÖNEM İÇİN MECLİS BAŞKANI SEÇİLEN AV. MEHMET ALİ ERTUĞRUL'A DEVRETTİ.