MHP Merkez ilçe Başkanı Gülay'dan ABD Tepkisi


Siyaset 30.09.2021 00:57:00 0
MHP Merkez ilçe Başkanı Gülay

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkaın Osman GÜLAY’ın, “ABD Temsilciler Meclisi’nin Ülkü Ocakları Aleyhine Kabul Ettiği Rezil Tasarıyla” ilgili yaptıkları yazılı  açıklamasında kısaca şu bilgiler yer aldı. 

 Türkçülük coşkun seller gibi geliyor, Türklerin uyanışını hiç bir siyasi müdahale engel olamayacak. 

Türk Milletine düşmanlık besleyen ABD veya herhangi bir devletin Ülkü Ocaklarını tehlikeli görmesi ve korkması biz Ülkücülerin şerefidir. Bu şerefte bize bir ömür yeter. Yaşasın Ülkü Ocakları. Diyerek ABD’ye tepkisini dile getirdi.   

Ayrıca açıklamasının sonunda Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Tanju Bilgiç’in "Ülkü Ocakları"nın bir terör örgütü olup olmadığı hakkında ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından rapor hazırlanmasını öngören bir maddenin de yer alması esefle karşılanmıştır. Açıklamasına parantez açıp Cumhur ittifakından sonra ilk defa Ülkü Ocaklar’na uluslararası desteğinden dolayı teşekkür etti.

 


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı