MHP VE İYİ PARTİ ISPARTA'DA BİRLEŞTİ CHP ARADAN KAYNADI...


Siyaset 11.11.2019 23:25:00 0
MHP VE İYİ PARTİ ISPARTA

Yapımı yılan hikayesine dönen Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi (ITKM), muhalefet partilerin siyasi oyuncağı haline gelmişti!

 

Eski Ak Parti Belediye Başkanı rahmetli Hasan Balaman'ın dev bir eseri olan ITKM'in faaliyete geçmemesi için özellikle Mhp, ellerindeki bütün kozları oynadı. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'inde seçim vaaleri arasında bulunan ITKM'nin bitip faaliyete geçmesi için seçimden bu yana büyük uğraş veren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Mhp ve İyi parti meclis üyeleriyle hep ortak bir karara varmaya çalıştı. Muhalefet meclis üyelerin sürekli işi yokuşa sürmesi tüm kamuoyunca uzun süredir hayretler içinde izlendi.

 

Seçimden bu yana AK Parti'li meclis üyelerin çoğunluk sayısı tek başın yeter olmasına rağmen birliktelik sağlanmaya çalışıldı. Ama netice sıfır oldu. Mhp ve İyi parti'li meclis üyeleri ITKM için yine olumsuz yönde birleştiler. İyi parti'nin içinde bulunan Chp'li meclis üyeside ikili gruba ayak uydurarak pes dedirttiler..."

 

Bugün toplanan meclis toplantısında AK Parti'li meclis üyeleri kararı geçirerek bu sıkıntıya bir neşter vurdular.

ITKM için TMSF ile yapılacak protokol maddelerinin belirlenmesi ve başkanlık makamına yetki verilmesini içeren maddede İYİ Parti ve MHP grubu ‘HAYIR’ oyunda ittifak yaptı. MHP ve İYİ Parti ittifakı ilk kez oldu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı
Parasal sıkılaştırma yatırımları nasıl etkiliyor? Parasal sıkılaştırma yatırımları nasıl etkiliyor?
Osman Kılıç mahallelerin sorunlarını dinliyor Osman Kılıç mahallelerin sorunlarını dinliyor
Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma