Migros Kavşağı Miryokefalon olarak...


Gündem 6.12.2019 16:24:00 0
Migros Kavşağı Miryokefalon olarak...

Isparta Belediye Meclisi, Miryokefalon zaferine yönelik önemli bir karara imza attı.

 

İsim Komisyonu tarafından hazırlanan rapor, mecliste kabul edildi. Komisyon kararında “17 Eylül 1176 tarihinde Anadolu Selçuklu Devleti ile Bizans İmrapatorluğu arasında yaşanan ve Türklerin zaferi ile sonuçlanan Miryokefalon savaşı sonrası Anadolu’nun tapusunun alındığna inanılan ve ilimiz Gelendost ilçesi sınırlarında olduğu için, bu kutlu zaferin gelecek kuşaklara ve ilimizden geçenlere anımsatmak ve tanıtmak için 142 cadde ile 104 cadde Eğirdir Yolu kesişiminde bulunan halihazırda (Migros Kavşağı) gibi isimlerle tarif edilen kavşağın isminin MİRYOKEFALON KATLI KAVŞAĞI olarak isimlendirilmesi komisyonumuzca uygun bulunmuştur.

CHP’li belediye başkanı iki sevgilisinden biri oğlan 21 yaşındaki genç kızla otel odasında basıldı Uşak Belediyesi’ne yönelik yürütülen yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında, aralarında Belediye Başkanı’nın da bulunduğu toplam 11 kişi gözaltına alındı.
Isparta’da kuzu göbeği sezonu başladı Isparta’da doğanın uyanışıyla birlikte, bölge halkının büyük ilgi gösterdiği kuzu göbeği mantarı sezonu başladı.
Başkan Yıldırım 11 vatandaşa daha tapularını teslim etti Yıllardır süren mülkiyet sorunu adım adım çözülüyor, vatandaşlar tapularına kavuşuyor.
Itso üyelerine e-ticaret eğitimi Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, iş dünyasına yönelik eğitim faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, e-ticaret alanına adım atmak ve mevcut faaliyetlerini geliştirmek isteyen girişimci ve işletmelere yönelik “Sıfırdan E-Ticarete” başlıklı
Başkan Yıldırım 11 vatandaşa daha tapularını teslim etti Yıllardır süren mülkiyet sorunu adım adım çözülüyor, vatandaşlar tapularına kavuşuyor.