Gündem

Gündem Haberleri

Mikonos’ta koronavirüs alarmı


Gündem 17.07.2021 16:00:00 0
Mikonos’ta koronavirüs alarmı

Yunanistan, yeni koronavirüs enfeksiyonlarındaki artış nedeniyle popüler tatil adası Mikonosta restoran ve barlarda müziği kısıtladı. 01.00 ile 06.00 saatleri arasında, zorunlu haller dışında hareket yasağı getirildi.

Her yaz bir milyondan fazla ziyaretçiyi çeken Yunanistanın popüler adası Mikonosta koronavirüs vakaları hızla yükselmeye başladı.

Yunanistan Sivil Koruma Bakanlığı, adada müzik yayınının yasaklandığını ve sokağa çıkma saatlerinin kısıtlandığını duyurdu.

İşe gidip gelenler ve sağlık nedenleriyle çıkmak zorunda olanlar hariç, 01.00 ve 06.00 saatleri arasında adada hareketliliğe izin verilmeyecek.

Kısıtlamaların 26 Temmuza kadar devam edeceği açıklandı.

Yunanistanda son haftalarda enfeksiyon sayısı artıyor.

Hükümet, sağlık çalışanlarının ve huzurevi personelinin aşılanmasını zorunlu kılmaya ve ülke genelinde restoran ve kulüplerde yalnızca aşılanan kişilerin alınmasına izin vermeye hazırlanıyor.


Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Esra Tunçbilek ilk belediye Başkan Vekili oldu Yeni dönem için Isparta Belediye Başkan vekili olarak ilk görev alan isim Belediye meclis üyesi Avukat Esra Tunçbilek oldu.
Burdur'da uyuşturucuya geçit yok! 2 şahıs tutuklandı Burdur’da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı.
Isparta’da gül üreticilerin yüzü gülüyor Gülbirlik’in 2023 dönemine ilişkin mali genel kurul toplantısında, 2023 yılına ilişkin elde edilen gelirden gül üreticilerine kilo başına 4 lira 57 kuruş kar payı verilmesine karar verildi.
Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde DEÜ öğrencileri ağırlandı Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde DEÜ öğrencileri ağırlandı