MİLLETİN ÇİZDİĞİ YOLDAN SAPANLAR HER YERDEN İSTİFA EDEBİLİR


Gündem 14.09.2019 14:03:00 0
MİLLETİN ÇİZDİĞİ YOLDAN SAPANLAR HER YERDEN İSTİFA EDEBİLİR

MİLLETİN ÇİZDİĞİ YOLDAN SAPANLAR HER YERDEN İSTİFA EDEBİLİR

 

Eski başbakan Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti'den istifa etmesine ilişkin AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, "Vatandaşın, milletin çizdiği yolun haricinde yola sapanlar her yerden istifa edebilirler" dedi. SİYASET Eski başbakan Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti'den istifa etmesine ilişkin AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, "Vatandaşın, milletin çizdiği yolun haricinde yola sapanlar her yerden istifa edebilirler" dedi. AK Parti MYK'dan kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen ve daha sonra partiden istifa eden eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'na ilk tepki AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel'den geldi. Gazetecilere konuşan Özel, Davutoğlu'nun istifasına ilişkin, "İstifa etmiş olabilir, kendi siyasi takdiridir, herkes yolunu siyasette kendisi çizer, toplumun çizdiği yol daha önemli, vatandaşın, milletin çizdiği yolun haricinde yola sapanlar her yerden istifa edebilirler. Kendi takdiridir" dedi.

 

"İSTİFALARIN  DEVAMI GELMEZ"

 

İstifaların devamının gelip gelmeyeceğine ilişkin Özel, "Çok geniş bir şey olmaz, çok dar bir çerçevede kalır" yorumunu yaptı.

CHP’nin “Millet iradesine sahip çıkıyor” Mitingi Burdur’da CHP'liler Burdur’da tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu’nun mesajının okunmasının ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in konuşmasını dinledi.
Antalya Serik’te trafik kazası: 2 kişi... Antalya – Alanya D400 karayolu Gedik Kavşağı’nda sabah saat 09.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.
Isparta’da 12 Saatlik Güven Operasyonu Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde “Huzur Güven Uygulaması” gerçekleştirerek, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla geniş çaplı denetimler yaptı.
Özgür Özel İmamoğlu'nun mesajları için Burdur'daydı CHP’nin 81 ilde düzenlemeyi planladığı mitingler kapsamında Burdur’da toplanan partililer, tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu’nun mesajının okunmasının ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in konuşmasını dinledi.
Gazeteci Bülent Gülçimen son yolculuğuna uğurlandı Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 56 yaşındaki gazeteci Bülent Gülçimen, Koçtepe Köyü’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi; törene ailesi, siyasetçiler, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.