MİLLETVEKİLİ BAYRAM ÖZÇELİK 10 KASIM MESAJI


Gündem 9.11.2021 22:30:00 0
MİLLETVEKİLİ BAYRAM ÖZÇELİK 10 KASIM MESAJI
AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, “Bugün, ülke ve millet olarak Atatürk'ün gösterdiği hedefler doğrultusunda daima ileriye bakıyor, tarihimizden, medeniyetimizden ve yüce milletimizden aldığımız güçle; gelişerek, yenilenerek, yılmadan, yorulmadan, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Cumhuriyetimizin Banisi Gazi Mustafa kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83’üncü yıldönümü münasebetiyle anma mesajı yayınladı. Milletvekili Bayram Özçelik, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, üstün askeri dehası ve kararlı duruşuyla başarılı bir komutan olarak dünya tarihinde saygın bir yer edindiğini belirtti.
Atatürk'ün, önderlik ettiği istiklal mücadelesinin kazanılmasının ardından cumhuriyeti kurduğuna işaret eden Milletvekili Bayram Özçelik, “Daha sonra istikbal mücadelesine de önderlik ederek, ülkeyi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için yoğun gayret gösterdi. Bugün bizler, istiklal ruhuna ve kurtuluş felsefesine sıkı sıkı sarılarak, cumhuriyetimizin ideallerini ve hedeflerini, aziz milletimizin hayallerini gerçeğe dönüştürmek için aynı heyecanla azimle çalışmaktayız.” ifadesini kullandı.
Milletvekili Bayram Özçelik, Türkiye'nin, istikrar içinde güçlenmeye, büyümeye ve demokrasinin standartlarını her geçen gün yükseltmeye devam ettiğine dikkati çekerek, şunları kaydetti: “Onun 'en büyük eserim' dediği ve gelecek nesillere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyetini, ecdadımızdan aldığımız güç ve ilhamla daha ileriye taşımak, daha güçlü, daha müreffeh bir ülke haline getirmek için mücadele verdiğimiz ülkemiz, bugün dünyada sözü dinlenen, dostluğu aranan ve uluslararası sorunların çözümünde aktif rol üstlenen yüksek itibara sahip ve örnek gösterilen bir konuma yükselmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize bıraktığı eşsiz mirası, mücadele aşkını, azmini ve cesaretini gelecek nesillerimize anlatmak bizim asli vazifelerimizdendir. Bugün, ülke ve millet olarak Atatürk'ün gösterdiği hedefler doğrultusunda daima ileriye bakıyor, tarihimizden, medeniyetimizden ve yüce milletimizden aldığımız güçle; gelişerek, yenilenerek, yılmadan, yorulmadan, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz.” Dedi.

Vefatının 83’üncü yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve istiklal mücadelesinin bütün kahramanlarına rahmet dileyen Milletvekili Özçelik, şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla andığını belirtti.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı! Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!
Sarıyer-Kilyos Tüneli'nde hedef 2026 Sarıyer-Kilyos Tüneli'nde hedef 2026
Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha
Hakan Karagöllü, Tokat sanayisinin sorunları yerinde dinledi Hakan Karagöllü, Tokat sanayisinin sorunları yerinde dinledi