Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur’un şeref gününü kutladı


Gündem 6.03.2021 00:33:00 0
Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur’un şeref gününü kutladı
Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Burdur’a teşriflerinin 91’inci Yıldönümünü kutlayan Milletvekili Bayram Özçelik, “Bugün devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk’ün ilimize gelişinin 91’nci yıldönümünü yad ederken aynı heyecanı, aynı sevinci, ve aynı gururu bir kez daha yaşıyoruz” dedi. 
 
AK Parti Burdur Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Atatürk’ün Burdur’a teşriflerinin 91’inci Yıldönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.  Burdur’un şeref gününü tebrik eden Milletvekili Özçelik’in kutlama mesajı şöyle: “Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, 52 ili ziyaret ettiği yurt gezilerinde uğradığı yerler arasında Batı Akdeniz'in üç ili olan Isparta, Burdur ve Antalya da vardı. Daha önce kendisini ziyarete gelen Antalya, Burdur ve Isparta heyetlerine, şehirlerine geleceğine dair söz vermişti. İzmir'de bulunduğu günlerde, bu üç şehrin heyetleri davet üstüne davet yapıyorlardı. İzmir'den Isparta-Burdur yoluyla Antalya'ya gitmeye karar verdi. Kazanılan her türlü zaferin milletin eseri olduğunu ifade eden Atatürk, 6 Mart 1930 tarihinde ilimizi de ziyaret etmiştir. Gazi Mustafa Kemal’i ağırlamanın sevincini yaşayan Burdurlular da onu bağrına basarak, coşkuyla karşılamışlar ve şehrimizi onurlandırmasının mutluluğunu yaşamışlardır. Bugün bizlerde Atatürk’ün ilimizi teşrifinin 91’inci yıldönümünü ayrı bir gurur ve kıvanç vesilesi olarak coşkuyla kutluyoruz. Bir yandan da onun Ülkemiz için gösterdiği muasır medeniyetler seviyesi hedefine, emin adımlarla ilerlemenin haklı gururunu yaşıyor ve bu yolda bizlerde var gücümüzle çalışıyoruz.
 
Bugün bizlerde 100 yıl sonra aynı senaryoyu ortaya koyarak ülkemizi parçalamak ve işgal etmek isteyen dahili ve harici aynı bedhahlara karşı ilimizde ve ülkemizde mücadelemizi sürdürüyor, istiklal ve istikbalimize aynı kararlılıkla sahip çıkmaya devam ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, Burdurlu hemşerilerimin “6 Mart Şeref Gününü” kutluyorum.” şeklinde açıklamada bulundu.

Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat... Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...
Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.