Milletvekili Bayram Özçelik’in 23 Nisan mesajı


Yaşam 23.04.2020 02:15:00 0
Milletvekili Bayram Özçelik’in 23 Nisan mesajı

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Türkiye Büyük Millet Meclisinin Kuruluşunun 100’üncü Yıldönümü, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Üyesi, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 100’üncü Yıldönümü, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı. Milletvekili Özçelik, kutlama mesajında “Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 100. kuruluş yıldönümünü, yurdumuzun ve dünyanın tüm çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum. Milli egemenliğimizin temelleri atılırken, aziz milletimiz her yaştan ferdiyle zafere ve Cumhuriyetimizin kuruluşuna uzanan yolda birlik ve beraberlik içinde yılmadan mücadele vermiştir. “Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir” şiarıyla istiklal ve istikbal mücadelesini sürdüren, geleceğine yön veren milletimiz için Meclis’in kuruluşu, vatan ve bayrak sevgisinin, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin timsali, özgürlüğümüzün güvencesi olmuştur” ifadelerini kullandı.
Yüce Meclisin 100. kuruluş yıldönümü ve milletimizin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Milletvekili Özçelik, milletin ve vatanın en zor günlerinde teşekkül eden, milli mücadelenin merkezi olan TBMM’nin devraldığı istiklal, hürriyet ve milli irade mirasını bugüne kadar başarıyla sürdürmüş olmanın haklı gururunu taşıdıklarını ifade etti.
AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, kutlama mesajının devamında şu ifadeleri vurguladı: “23 Nisan 1920, milli iradeyi her türlü gücün üstünde tutan milletimiz için, milli iradenin dışında ve üstünde hiçbir gücün, hiçbir yönetimin, hiçbir vesayetin tanınmayacağının ve tam bağımsızlık yolunda ilerleyişimizin ilanıdır. Kurtuluş savaşında kahramanlık destanı yazan aziz milletimiz, Cumhuriyet’in kuruluşunun ardından her alanda hızla gelişmeyi ve ilerlemeyi ilke edinmiş, Türkiye bugün, dünyanın saygın ve örnek ülkelerinden bir durumuna gelmiştir. Bizler de, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, daha büyük, daha güçlü, daha zengin, daha istikrarlı bir Türkiye’de yaşamaları için milletimizden aldığımız güçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yad ediyorum. Tüm çocuklarımızın, tüm dünya çocuklarının bu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını canı gönülden kutluyorum.”


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza! Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza!
CHP'li Dalgıç'tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü CHP'li Dalgıç'tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü
Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği
Gazeteci Selami ŞAHİN in kaleminden, Seçim Çalışmalarında Bir Gün (Hakan TÜTÜNCÜ) Cumhur ittifakı Büyükşehir belediye başkan adayı Hakan Tütüncü’nün basınla bir kahvaltıda bir araya geldiğimizde basın danışmanı Gültekin Bursalı’ya başkanın bir gününü gözlemleyerek yazmak istiyorum demiştim.