Milletvekili Bayram Özçelik’in Dünya Çevre Günü mesajı


Gündem 6.06.2020 23:56:00 0
Milletvekili Bayram Özçelik’in Dünya Çevre Günü mesajı

Milletvekili Bayram Özçelik’in Dünya Çevre Günü mesajı

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, “AK Parti Hükümetleri tarafından hayata geçirilen Millet Bahçesi Projeleri ve Sıfır Atık Projeleri ile partimiz, gerçek anlamda çevreci kimliğini, son 18 yılda gerçekleştirdiği her çalışmasıyla ve gelecek hedefleriyle ortaya koymuştur” dedi.

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Dünya Çevre Günü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.  Kutlama mesajında AK Parti Hükümetleri tarafından hayata geçirilen Millet Bahçeleri ve Sıfır Atık Projelerini işaret eden Milletvekili Bayram Özçelik, “Şehirlerimizin merkezlerinde açık ve yeşil alanları herkes için erişilebilir kılan Millet Bahçeleri Projesi'ni hayata geçiren, tüm dünyanın gıptayla baktığı Sıfır Atık Projesi'ni hızla gerçekleştiren, ülkemizin dünyada orman varlığını artıran nadir ülkelerden biri haline gelmesini sağlayan, temiz denizlerimizin göstergesi sayılan mavi bayraklı plaj sayısında dünya birinciliği hedefleyen, çevre dostu ulaşımı yaygınlaştıran, atıksu arıtma tesislerini tüm yurtta yaygınlaştıran partimiz, gerçek anlamda çevreci kimliğini, son 18 yılda gerçekleştirdiği her çalışmasıyla ve gelecek hedefleriyle ortaya koymuştur. Sayın Cumhurbaşkanlığımız öncülüğünde, Burdur’umuzda da partimizin çevreci tüm politikaları hayata geçirilerek, uygulanmaya devam etmektedir. İnşallah Salda Gölümüz, Burdur Gölümüz ve tüm göllerimiz başta olmak üzere kentimiz milli değerleri en üst düzeyde korunacaktır.  Çevreci politikalarımızı hayata geçirirken, en büyük destekçilerimizde milletimizdir.  Hemşerilerimizin tabiatımıza yönelik duyarlı davranışları, geleceğimize güzel bir çevre bırakmak için en önemli etkendir.  5 Haziran Dünya Çevre Günü'nün, tüm insanlığın geleceğe daha iyi bir çevre bırakmak için daha fazla bilinçlenmesine ve çevre konusunda toplumsal farkındalığın artmasına vesile olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.

Özçelik’in çabaları meyve verdi: Burdur’a tıp fakültesi müjdesi! AK Parti 22., 23., 24., 26. ve 27. Dönem Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’in uzun yıllar süren çabaları meyvesini verdi. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’ne (MAKÜ) Tıp Fakültesi kurulması kararı resmen alındı. Böylece Burdur, akad
Denizcilikte dijital dönüşüm... 2024’te 140 milyon TL tasarruf sağlandı Denizcilikte dijital dönüşüm... 2024’te 140 milyon TL tasarruf sağlandı
CHP’li Sarıbal: Çiftçi çöküşte, Saray enkazı örtüyor! CHP’li Sarıbal: Çiftçi çöküşte, Saray enkazı örtüyor!
İSTOK’tan Leman Dergisi’ne sert tepki! İSTOK’tan Leman Dergisi’ne sert tepki!
ABD'nin Suriye kararı... Türkiye'den iş birliği mesajı ABD'nin Suriye kararı... Türkiye'den iş birliği mesajı