MİLLETVEKİLİ BAYRAM ÖZÇELİK’TEN 15 TEMMUZ MESAJI


Gündem 15.07.2020 00:50:00 0
MİLLETVEKİLİ BAYRAM ÖZÇELİK’TEN 15 TEMMUZ MESAJI

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, "15 Temmuz Tankın, topun, uçağın, helikopterin, tüfeğin karşısına sadece ve sadece imanıyla, inancıyla, yüreğiyle dikilen aziz milletimizin tarihe adını altın harflerle yazdırdığı gündür” dedi. 

AK Parti Burdur Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Milletvekili Bayram Özçelik'in mesajı şöyle: “15 Temmuz Tankın, topun, uçağın, helikopterin, tüfeğin karşısına sadece ve sadece imanıyla, inancıyla, yüreğiyle dikilen aziz milletimizin tarihe adını altın harflerle yazdırdığı gündür. 15 Temmuz imanın gücünün tankın gücüne galebe çaldığı gündür. 15 Temmuz darbe girişiminde 251 şehidimiz var. Rabbim onları şefkatiyle, merhametiyle kuşatsın, Peygamber Efendimize komşu eylesin. Şehitlerimiz ve gazilerimiz, 15 Temmuz gecesi cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazdılar. Hiç şüphesiz 251 şehidimiz kalplerimizdeki mümtaz yerlerini daima muhafaza edeceklerdir. Bununla birlikte artık her yıl 15 Temmuz Şehitlerimizi Anma Günü’nde kendilerini hassaten yâd edecek, hatıralarını gelecek nesillere aktaracağız. 15 Temmuz, milletimizin; kökü nerede olursa olsun, hangi güce dayanırsa dayansın, iradesini hangi odağa teslim ederse etsin, bu millete ve bu ülkeye ait olmayanlara karşı tarihi bir meydan okumasıdır. Bu meydan okumayı sadece şu veya bu kesim değil, hamdolsun milletimizin tamamı yapmıştır. Bu darbe girişimi milletimizle, hükümetimizle, Meclis’imizle birlikte Türk Silahlı Kuvvetleri’mize de yapılmıştır. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve Mehmetçiğimiz bizim gözbebeğimizdir. 15 Temmuz’da aynı zamanda Türk Silahlı Kuvvetleri’mizi de bu asker elbisesi giymiş teröristlerin saldırısından kurtardık. Bu silahlı darbe girişiminin akamete uğratılmasıyla Türkiye artık yeni bir döneme girmiştir. 15 Temmuz Gecesi Ülkemiz genelinde olduğu gibi bizlerde AK Parti Burdur İl Başkanlığı Binasında arkadaşlarla toplandıktan sonra Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı üzerine halkımızla beraber tüm teşkilatımız Cumhuriyet Meydanında tek yürek, yekvücut Kanlı Darbe Girişimine karşı duruş göstererek meydanları boş bırakmadık. Burdur Cumhuriyet Meydanında elimde mikrofonla akşamın o saatinden sabahın gün ağarıncaya kadar olan tüm bölümünde Burdurlu hemşerilerimi bilgilendirerek Hain Kanlı Darbe Girişimine karşı dik duruşumuzu gösterdik. Bizlere bu güzel günleri yaşatan hainler karşısında zaferi nasip eden Rabbimize hamdolsun.  Ankara Özel Harekât Daire Başkanlığı’nda şehit olan şehidimiz Akif Altay’ı, Türksat Şehidimiz dünürüm Ahmet Özsoy’u ve 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Gazilerimize şifalar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Allah yolumuzu, bahtımızı açık etsin” açıklamasında bulundu.

 

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü