Milletvekili Cesur'dan Ramazan Bayramı Mesajı


Gündem 22.05.2020 21:33:00 0
Milletvekili Cesur

Ülkemizin ve dünyanın çok zorlu bir süreçten geçtiği, dünyada bilinen 5 214 039 insanı, ülkemizde 153 548 vatandaşımızı hasta eden, dünyada 334997, ülkemizde 4249 insanın da hayatını kaybetmesine neden olan bir virüsle mücadele ettiğimiz bir süreçte; her zamankinden daha fazla inançla Yüce Allaha ve birbirimize sarılmamız gereken bir Mübarek ayı, Ramazan ayını geride bıraktık. Sahip olduğumuz nimetlerin değerini ve israftan kaçınmanın önemini bir kez daha öğrendiğimiz 2020 yılı Ramazan’ı her zamankinden daha maneviyatla geçti.


Bu zorlu süreçte açlıkla imtihan edilen milyonlar oldu. Biz de Ramazan boyunca ülkemizde ve dünyada yokluk, fakirlik ve hatta açlık içerisinde yaşayan insanların zorluklarını oruç ibadetimizle anladık. Herkesin kesesine uygun bir şekilde verdiği desteklerle; millet olarak dayanışmamızı güçlendirdik. Bu sene iftarlarımızı eş dostla, vatandaşlarımızla, ihtiyaç sahipleri ile beraber açamadık ancak birbirimiz için ettiğimiz dualarla ve yapabileceğimiz kadarıyla yardımlarla, sahip olduğumuz dostluk ve kardeşlik bağlarını ilerlettik.


Bu Ramazan Bayramı’nda bizlere düşen son görev; kırgınlık ve küskünlükleri geride bırakıp birlik ve beraberliğimizi artırarak huzur dolu bir bayram geçirmek.


Milletimizin huzur ve barışa kavuşması ve ekonomik problemler nedeniyle, işsizlik nedeniyle karamsar ve umutsuz günlere uyanan vatandaşlarımızın karamsarlığının son bulması, Türkiye’mizin yarınlara umutlu insanlar ülkesi olması, iç huzuru, birlik ve beraberliği ve iç barışı sağlamış-dünya ile ilişkilerini en üst seviyeye getirmiş ve örnek olmuş bir ülke hüviyetine tam anlamıyla kavuşması ve Covid-19 belasından artık can kaybı olmadan insanlığın kurtulması dileğimiz ve hedefimizdir. Bu süreçle ilgili düşüncelerimizi ve eksiklikleri muhalefet için değil, tek bir can daha kaybolmasın, tek bir vatandaşımız aç kalmasın diye ettiğimiz yeminlere sadakatle ve milletimizin bize verdiği sorumlulukla söylemeye ve yetkililere yardımcı olacak önerilerde bulunmaya devam edeceğiz. Sorumluluğumuzun farkındayız ve milletimizin İYİ olması için de azimliyiz. Yine milletimizden aldığımız güçle, kararlı ve inançlıyız.


Bu duygularla tüm vatandaşlarımızın ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve barış dolu nice Ramazanları birlikte geçirmeyi diliyorum.

 

Sevgi ve saygılarımla,


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü