MİLLETVEKİLİ GÖKER’DEN VALİ ARSLANTAŞ’A TEŞEKKÜR

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, “Dün bir ilçemizde gerçekleşen istismar olayı ile ilgili olarak haberim olur olmaz Sayın Valimiz Ali Arslantaş bilgilendirilmiştir. Bu anlamda gerekli yasal işlemleri ve idari tedbirleri ivedilikle hayata geçirdiği iç


Siyaset 25.09.2022 18:17:00 0
MİLLETVEKİLİ GÖKER’DEN VALİ ARSLANTAŞ’A TEŞEKKÜR

Burdur Gölhisar Özel Eğitim Meslek Okulu Müdür Vekili M.A., öğrencisini taciz ettiği iddiasıyla görevinden uzaklaştırılarak hakkında soruşturma başlatılmıştı. CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, konuyla ilgili basın açıklaması yaptı.

“YASAL SÜRECİ TAKİP EDECEĞİM”

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker şunları söyledi; “Dün bir ilçemizde gerçekleşen istismar olayı ile ilgili olarak haberim olur olmaz Sayın Valimiz Ali Arslantaş bilgilendirilmiştir. Bu anlamda gerekli yasal işlemleri ve idari tedbirleri ivedilikle hayata geçirdiği için Sayın Valimize duyarlılığı için teşekkür ederim. Söz konusu elim olayın yasal sürecini takip edeceğimin bilinmesini ister, mağdur olan çocuğumuzun ve olaya konu olan kişinin aile fertlerini de düşünerek davranılması konusunda tüm vatandaşlarımızın göstermiş olduğumuz hassasiyeti anlayışla karşılayacağını düşünüyor saygılarımı sunuyorum.”


İstanbullulara hava uyarısı! İstanbullulara hava uyarısı!
Manisa'nın hedefi galibiyet Manisa'nın hedefi galibiyet
Manisa'da kartlı sayaçtan mekanik sayaca geçerken ne yapmalı? Manisa'da kartlı sayaçtan mekanik sayaca geçerken ne yapmalı?
Bursa Teknik Üniversitesi Arama Konferansı’nın açılışı gerçekleşti Bursa Teknik Üniversitesi Arama Konferansı’nın açılışı gerçekleşti
“Manisa’nın tüm değerlerine sahip çıkacağız” “Manisa’nın tüm değerlerine sahip çıkacağız”