MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ’DEN 15 TEMMUZ MESAJI

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile mesaj yayınladı.


Gündem 15.07.2022 12:26:00 0
MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ’DEN 15 TEMMUZ MESAJI

Milletvekili Gökgöz mesajında; 

“Bu müstesna günde hem derin bir kederi hem de büyük bir gururu aynı anda yüreğimizde hissediyoruz. Bir yandan 251 şehidimizin acısını en derinden hissediyor bir yandan da milletimizin kazandığı muhteşem zaferin haklı onurunu ve gururunu yaşıyoruz.

 

15 Temmuz; hain terör örgütü FETÖ tarafından ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, demokrasimize ve özgürlüğümüze yönelik darbe girişimine karşı Aziz Milletimizin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla canları pahasına meydanları doldurarak vatanımıza, bayrağımıza ve ezanımıza sahip çıkarak yazmış olduğu destanın adıdır.

 

Aziz Milletimiz, 15 Temmuz’da bağımsızlığını ortadan kaldırarak iradesini zorbalıkla esaret altına almak isteyen alçak bir darbe girişimi ile yüz yüze gelmiştir. Devletimizin, vatanımıza kast edecek düşman güçler ve terör örgütleri ile mücadele etmesi için ellerine teslim ettiği silahları kendi insanına doğrultmaktan çekinmeyen hainlerin canice gerçekleştirdiği bu melun saldırı, cesaretini ve kahramanlığını ecdadından miras alan Aziz Milletimizin eşsiz direnişi ile bertaraf edilmiştir. Tankın, topun, tüfeğin, uçağın, helikopterin karşısına yalnız elinde şanlı bayrağımızla ve yüreğindeki imanla dikilen aziz milletimiz, bu hain darbe girişimine karşı kendi iradesine sahip çıkmıştır. Ülkemizin her yerinde olduğu gibi Isparta’mızda da aziz hemşehrilerimiz, 15 Temmuz gecesi meydanları doldurmuş, bağımsızlığımıza, değerlerimize, emanetlerimize ve iradesine sahip çıkmıştır. Üzerimize düşen görev; yapılan bu hainliği asla ‘unutmamak ve unutturmamaktır.‘

 

Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz gecesi destan yazan milletimizi şükran, şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyorum. 15 Temmuz ruhunu yaşatacak, Türkiye aşkına durmadan çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.


ERÜ'den "Uluslararası Medya, Dijital Kültür ve Din Kongresi" ERÜ'den "Uluslararası Medya, Dijital Kültür ve Din Kongresi"
Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.