MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI


Gündem 7.04.2020 13:40:00 0
MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI

MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI

Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, yayımladığı mesaj ile Isparta Halkının ve Bütün İslam Aleminin Berat Kandili’ni kutladı.

Milletvekili Gökgöz mesajında; 
"Berat Kandili, Müslümanlara vicdanını muhasebeye çekme, nefsini terbiye etme, kötülüklerden arınma ve hatalarını telafi için eşsiz bir fırsattır. Tövbe etmenin, Rabbimize yönelip rahmet ve mağfiret dilemenin tam vaktidir. İlahi rahmetin tecelli ettiği, nedamet ve umut zamanıdır. Berat gecesi ellerin duaya, gönüllerin semaya açıldığı, mağfiret iklimine girmenin adıdır. Kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, kin, nefret ve intikam duygularını aşma zamanıdır. Yüce Mevla'mız, günah yüklerinden arınmış, suçlarından berat etmiş, yüreğini imana açmış, ömrünü Salih amellere adamış kullar olarak Ramazan'a ulaşmamızı nasip eylesin. Bu duygu ve düşüncelerle 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerifin müjdecisi olan mübarek Berat Kandili’nin Ispartalı Hemşerilerimize ve Bütün İslam Alemine hayırlar getirmesini diliyor, Berat Kandilinizi tebrik ediyorum.”ifadelerini kullandı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü