MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ’DEN KADINLAR GÜNÜ MESAJI


Gündem 8.03.2020 16:45:00 0
MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ’DEN KADINLAR GÜNÜ MESAJI

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı.

Milletvekili Gökgöz yayınladığı mesajında;

“Toplumun temel taşı ailenin, en önemli parçası olan kadınlarımız, aileden başlayarak hayatımızın her alanında sevgileri, emekleri ve fedakarlıklarıyla yaşadığımız dünyayı güzeleştiriyorlar. Bizler her zaman Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed(SAV)’in veda hutbesinde buyurduğu üzere biliyoruz ki kadınlar bizlere Allah’ın emanetidir. Kadına verilen değer, gösterilen nezaket, bir lütuf ve ihsan değil insan olmanın gerektirdiği bir görevdir, sorumluluktur. Unutulmamalıdır ki; kurduğumuz devletlerin harcını yoğuran, verdiğimiz istiklal ve istikbal mücadelesinin görünmez kahramanları olan kadınlarımız her zaman bu mücadelelerimizde ön saflarda yer almıştır. AK Parti kurulduğu günden günümüze kadar kadın hakları, kadının toplum içindeki durumu ile eğitim, sağlık, çalışma hayatı ve toplumu yönetme alanı olan siyaset başta olmak üzere birçok konuda düzenleme ve iyileştirme sağlanmıştır ve sağlanmayada devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.”ifadelerini kullandı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü