Milletvekili Gökgöz'den Mevlid Kandili mesajı

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz; Mevlid Kandili dolayısı ile mesaj yayınladı.


Gündem 7.10.2022 20:55:00 0
Milletvekili Gökgöz

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz; Mevlid Kandili dolayısı ile mesaj yayınladı. Milletvekili Gökgöz mesajında: “Âlemlere rahmet, insanlığa rehber ve müminlere örnek olarak gönderilen Peygamber Efendimiz(s.a.v.)’in dünyaya teşrifini müjdeleyen Mevlid Kandili’ne bir kez daha ulaşmanın huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz.

Peygamber Efendimiz(s.a.v.) insanlığın umudu, müminlerin sevgilisi, âlemlerin rahmet vesilesidir. Sevgili Peygamberimiz(s.a.v.)’in doğum günü olan Mevlid-i Nebi’yi idrak ettiğimiz bu gece, Peygamberimiz(s.a.v.)’in yaşayışını, hadis-i şeriflerini, mesajlarını yeniden hatırlamak, yeniden düşünmek ve anlamak için bir fırsattır. Efendimiz(s.a.v.)’in hayatı, sadece ümmeti için değil, kendisinden sonra gelen tüm insanlık için de en güzel rehberdir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Ispartalı hemşehrilerimin mübarek Mevlid Kandili’ni kutluyor, aziz milletimize ve bütün İslam alemine barış, kardeşlik ve huzur getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.”ifadelerini kullandı.


Meteorolojiden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı Meteorolojiden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Kayseri tarımsal üretimin merkezi olacak Kayseri tarımsal üretimin merkezi olacak
Kayseri Valisi'nden Büyükkılıç'a ziyaret Kayseri Valisi'nden Büyükkılıç'a ziyaret
KalDer Kayseri'den gelecek paneli KalDer Kayseri'den gelecek paneli
Rasim Arı'ya STK'lardan ziyaret Rasim Arı'ya STK'lardan ziyaret