MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ’DEN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI


Gündem 10.03.2021 11:17:00 0
MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ’DEN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ’DEN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Miraç Kandili dolayısı ile mesaj yayınladı.

Milletvekili Gökgöz mesajında; 
"Miraç, biz müminler için müjdedir. Miraç, fani olandan vazgeçip baki olana yönelmektir. Miraç değerleri, bizlere yüce ve anlamlı ufuklar açan kutsal değerlerdir. Bu değerler bizlere cennet kapılarını aralayacak değerlerdir. Yeter ki bizleri yükseltecek bu değerlere sımsıkı sarılalım ve bunları hayatımıza yansıtmakta kararlı olalım. Yeter ki imanımız, ibadetlerimiz, salih amellerimiz ve güzel ahlakımız olsun. Böyle olduğu takdirde hayatımızın her anı bizim için miraç olacaktır. Miraç Kandili vesilesiyle Rabbimize, kendimize ve çevremize karşı sorumluluklarımızı bir kez daha hatırlayalım. Miraç Gecesi, gönüllerimizdeki manevi yolculuğun da pusulasıdır, yol göstericisidir. Allah’tan gelen namaz davetine yürekten icabet edip kıyama duralım. Miracın bereketiyle secdeye varalım. İmanın onurunu, kul olmanın sorumluluğunu bir kez daha hatırlayalım. Bu mübarek gecede Yüce Rabbimize açılan ellerin ve yakaran dillerin, bütün İslam Aleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın hidayetine, dünyada huzur ve barışın teminine vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyor, İslam aleminin ve Ispartalı hemşehrilerimin Miraç Kandili’ni tebrik ediyorum."ifadelerini kullandı.


Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Esra Tunçbilek ilk belediye Başkan Vekili oldu Yeni dönem için Isparta Belediye Başkan vekili olarak ilk görev alan isim Belediye meclis üyesi Avukat Esra Tunçbilek oldu.
Burdur'da uyuşturucuya geçit yok! 2 şahıs tutuklandı Burdur’da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı.
Isparta’da gül üreticilerin yüzü gülüyor Gülbirlik’in 2023 dönemine ilişkin mali genel kurul toplantısında, 2023 yılına ilişkin elde edilen gelirden gül üreticilerine kilo başına 4 lira 57 kuruş kar payı verilmesine karar verildi.
Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde DEÜ öğrencileri ağırlandı Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde DEÜ öğrencileri ağırlandı