Milletvekili Gökgöz’den Ramazan Bayramı Mesajı


Gündem 23.05.2020 15:32:00 0
Milletvekili Gökgöz’den Ramazan Bayramı Mesajı

Milletvekili Gökgöz’den Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Ramazan Bayramı dolayısı ile mesaj yayımladı.

Milletvekili Gökgöz mesajında; “Bayramlar, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kardeşlik ahdimizi yenilemek için önemli bir fırsattır. Başı rahmet, ortası mağfiret sonu ise cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan Ayı’nı bir kez daha geride bırakmanın buruk bir sevincini yaşarken, dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştiren, birlik ve beraberliği güçlendiren Ramazan Bayramı’nı da karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz. İçinden geçtiğimiz şu süreçte Ramazan Bayramımızı evlerimizde geçirecek olsak da bayram ruhunu, millet olarak yaşayacağımıza inanıyorum. Teknolojinin bizlere sunduğu imkanlarla büyüklerimizle, akrabalarımız ve dostlarımızla görüşecek, bayramımızı kutlayacağız. Yaşadığımız bu günleri de tedbir ve tevekkülle, istişare ve sağduyu ile sabır ve dua ile atlatacağız inşallah. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Ispartalı hemşerilerimin mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Ramazan bayramının milletimize, İslam alemine ve insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum.
Evde kalın, sevgiyle kalın, sağlıcakla kalın.”ifadelerini kullandı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü