MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ’DEN REGAİP KANDİLİ MESAJI


Gündem 18.02.2021 19:41:00 0
MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ’DEN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Regaip Kandili dolayısı ile mesaj yayınladı.

Milletvekili Gökgöz mesajında; 
"Rahmet ve mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığı, manevi duygularımızın doruğa ulaştığı mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandil’ine kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Regaip Kandili başta olmak üzere bu geceleri ve üç ayları fırsat bilerek, Yüce Rabbimizin af ve mağfiretine sığınmalı, tevbede bulunmalıyız. Peygamber Efendimiz (s.a.v)’in, “Allah'ım! Receb ve Şâban'ı hakkımızda mübarek eyle, bizi Ramazan'a ulaştır.” duasına iştirak ederek, üç ayları ve üç aylarımız içerisinde bulunan bu manevi gecelerimizi bağışlanmaya birer vesile olarak değerlendirip, en iyi şekilde ihya ve idrak etmeliyiz. Bu duygu ve düşünceler ile bu gece yapacağımız duaların kabul, ibadetlerimizin makbul olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Başta Ispartalı hemşehrilerim olmak üzere bütün İslam aleminin Mübarek Regaip Kandili’ni tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”ifadelerini kullandı.


BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı
VEFAT EDEN ZİYA ZEYNELGİL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENECEK Fırsat bulduğu her zaman Ziya Zeynelgil'i evinde ziyaret eden, hal hatırını soran ve sağlık sorunları ile yakından ilgilenen Isparta belediye başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Zeynelgil'in vefatı ile ilgili üzüntüsünü paylaştı. Başkan Ba