MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK ISPARTA'DA BURDUR EMEKTARINI EVİNDE ZİYARET ETTİ

TBMM Divan Katip Üyesi Ak Parti Burdur Milletvekili BAYRAM ÖZÇELİK, Isparta'da ikamet eden Burdur emektarını evinde ziyaret etti.


Siyaset 24.04.2022 01:32:00 0
MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK ISPARTA

TBMM Divan Katip Üyesi Ak Parti Burdur Milletvekili BAYRAM ÖZÇELİK, Isparta'da ikamet eden Burdur emektarını evinde ziyaret etti.

Burdur merkez ve İlçelerinde eğitim camiasında okul müdürülüğü yapan Arif Uysal hocayı ve oğlu MEB müfettiş olan Ömer Niyaz Uysal ve annesini evinde ziyaret ederek gönüllerini aldı.

Ziyaret yaklaşık bir saat sürdü.

Isparta Cumhuriyet caddesinde ikamet eden Arif uysal ve ailesi, kendilerini evlerinde ziyaret ederek gönüllerini alan Milletvekili Bayram Özçelik'e teşekkür ederek kendisine olan sevgilerini dile getirdiler.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın samimi bir yol arkadaşı olan ve Türkiye siyasetinin ve Ak Parti'nin emektarı Sayın Özçelik'in Milletvekilliği süreci boyunca onu hep gururla takip ettiklerini söylediler. "Ahde Vefayı" bilen bir isimdir. Bizi sürekli telefonlada arayarak hal hatırımızı soruyor. Sıkıntımızın olup olmadığını takip ediyor. Allah kendisinden razı olsun. Milletin tam istediği Halk adamı siyasetçisidir. Gönüllerin vekilidir. Buraya Ak Partinin büyük bir eseri olan Meydan AVM'nin açılışı için geldi. Geldiğinde bizleride unutmayarak evimize kadar gelip hal hatırımızı sordu. Allah ona muvvafakiyetler versin. Allah yolunu açık eylesin şeklinde dualar ettiler.

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 4 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 3 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir


 “Çocuklarımız milli bayramların değerini kavramalı”  “Çocuklarımız milli bayramların değerini kavramalı”
Manisa’da 23 Nisan Coşkusu Manisa’da 23 Nisan Coşkusu
Nilüfer’de bayram coşkusu Nilüfer’de bayram coşkusu
Dünya çocukları Beştepe'de Dünya çocukları Beştepe'de
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları