Milletvekili Özçelik: "Isparta ve Burdur'un birlikteliği parmak ısırtmakta"


Gündem 19.04.2020 23:22:00 0
Milletvekili Özçelik:

Burdur ve Isparta'nın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle vaka sayıları üzerinden aralarının açıldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik,gazetecilere yaptığı yazılı açıklamada, iki kenttin Türkiye'de en yakın komşu vilayetler olması dolayısıyla aynı coğrafyanın kaderini paylaştıklarını ifade etti.

Tarih boyunca olduğu gibi bundan sonra da iki ilin bölgesel her olayda beraber hareket etmek zorunda olduklarını belirten Özçelik, "Isparta ve Burdur'un birlikteliği parmak ısırtmakta olup ilişkileri daha da gelişecek. Sosyal, kültürel, ticari, ekonomik, eğitim, sağlık ve ulaşım alanlarında ilerleme kaydedecektir." ifadelerini kullandı.

Özçelik, iki kentin birlikteliğini hiçbir şeyin bozamayacağını vurgulayarak şunları kaydetti:

"Talihsiz bir başlıkla böyle bir haberin kamuoyuna iletilmesinden Burdurlular olarak rahatsız olduk. İki şehir ortak akılla hareket etmeye devam edecek. Vaka sayıları açıklandığında ve Isparta ilk 10'da yer alınca doğal olarak vatandaşlarımız sıkı tedbirler alınmasını talep etti ancak gerginlik söz konusu olmadı. Burdur'daki ilk 3 vakanın 2'si İstanbul, 1'i de Tekirdağ kaynaklıydı. Sadece evi Isparta'da olan Burdur'daki kamu çalışanları için esnek ve kısmi çalışma uygulamasından yararlandırılması konuşuldu. Kentte hiç gerginlik olmadı her şey konuşularak çözüldü."


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü