MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK AZİZİYE YAYLA ŞENLİĞİNE KATILDI

Özçelik, Aziziye Köyü 20. Kültür Sanat ve Yayla Şenliğine katıldı.


Gündem 3.07.2022 21:14:00 0
MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK AZİZİYE YAYLA ŞENLİĞİNE KATILDI

MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK AZİZİYE YAYLA ŞENLİĞİNE KATILDI
Özçelik, Aziziye Köyü 20. Kültür Sanat ve Yayla Şenliğine katıldı. 
Aziziye Yaylası Elma Çukuru mevkiinde düzenlenen Aziziye Yayla Şenliğine katılan Milletvekili Özçelik, şenliğin organizasyonunu üstlenen iş insanı Mehmet Cadıl, Aziziye Köyü Muhtarı Ali Kozak, protokol üyeleri ve Aziziyeliler tarafından karşılandı.  
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan şenliğin devamında protokol konuşmaları gerçekleşti. Vali Ali Arslantaş Milletvekili Bayram Özçelik, Aziziye Köyü Muhtarı Ali Kozak ve İş İnsanı Mehmet Cadıl tarafından konuşma yapıldı. 
Poşu bağlama töreni sonrası Özçelik ve protokol üyeleri şenliğe uzaktan yakından gelen vatandaşları ziyaret ederek sohbetler etti. 
Şenliğin devamında Mahalli Sanatçıların ve Türk Halk Müziği Sanatçılarının verdiği konser ile şenliğe katılanlar gün boyunca eğlendi. 
Şenlik açılış programına başta Vali Ali Arslantaş olmak üzere Milletvekili Bayram Özçelik,  Garnizon Komutanı P. Komd.  Yavuz Çankaya, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Ağlasun Kaymakamı Tahir Demir, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, belediye başkanları, siyasi parti il başkanları, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.


Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak