MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK İZMİR'DE 2023'E DOĞRU ŞEHİR BULUŞMALARI GÖLHİSAR'DA ETKİNLİK PROGRAMLARINA KATILDI

TBMM Başkanlık Divan Katip Üyesi Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, partisinin düzenlediği program kapsamında İzmir'de çalışmalarda bulundu. İzmir Ak Parti teşkilatları başta olmak üzere; stk kuruluşları ve vatandaşlarla bir araya gelerek Ak Par


Siyaset 7.11.2022 22:31:00 0
MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK İZMİR

TBMM Başkanlık Divan Katip Üyesi Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, partisinin düzenlediği program kapsamında İzmir'de çalışmalarda bulundu. İzmir Ak Parti teşkilatları başta olmak üzere; stk kuruluşları ve vatandaşlarla bir araya gelerek Ak Partinin 2023 vizyonu ve hedefleri hakkında bilgiler verdi. Burdur Gölhisar'da belediyenin düzenlidiği etkinlikler, Yusufça kasabası ziyareti...

Bir 14 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

“2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” kapsamında Karabağlar Mardin Ömerliler Derneğini ziyarette bulunan Özçelik, dernek üyelerinin büyük ilgisi ile karşılaştı.

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve oturan insanlar görseli olabilir

İzmir programından sonra Burdur Gölhisar belediyesinin düzenlediği programa katıldı.

Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş’ın ev sahipliğinde Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi,  Gölhisar İlçe Başkanı Mevlüt Erdem, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Kemer Belediye Başkanı Ömer Aktürk, Altınyayla İlçe Başkanı Ahmet Sipahi ve Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, Ağlasun İlçe Başkanı Mustafa Alver ve Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy, İl Başkan Yardımcıları Kadir Yıldırım, Turan Yurduşen, Kaya Çelik, Rıza Adnan Uysal, Murat Korkmaz ve Gölhisar İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Hasyıldırım’ın katılımı ile İlçeleri ve yatırımları istişare ettiler.

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

GÖLHİSAR TARIM KÜLTÜR ve TURİZM FESTİVALİ 
Gölhisar Tarım Kültür ve Turizm Festivali düzenledi. Düzenlenen programında: Mustafa Yıldızdoğan ve Ümmü Erbil'in sahne aldı. 
Özçelik, "Herşeyin en güzeline layık Gölhisarlı hemşerilerimizin heyecanına, coşkusuna ve mutluluğuna şahit olduk. Bizleri bu etkinliğimizde yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimize minnettarız. Gölhisar ilk defa düzenlenen böylesi kapsamlı bir festivalin gerçekleşmesinde bizlere destek olan tüm gönül dostlarımıza, sponsorlarımıza ve katılımlarıyla coşkumuza ortak olan tüm Gölhisarlı hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Sağolun Varolun. İfadelerine yer verdi.

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

Gölhisar programından sonra Yusufça Kasabasını ziyaret eden Özçelik, Belde'de pişi yapan kadınları ziyaret ederek sorunlarını dinledi kendilerine kolaylıklar diledi. Daha sonra vefat eden Merhume Emine Özarslan’ın vefatından dolayı Özarslan ailesine yediye ziyaretinde bulundu. Özçelik beraberinde Gölhisar belediye başkanı İbrahim Sertbaş, İlçe Başkanı Mevlüt Erdem, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Hasyıldırım ve teşkilatla gerçekleştirdiği ziyaretinde; Yusufça Belediye Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan, Belde Başkanı Nasuh Karasu ve Yusufça'larla kahvehanede bir araya geldi. Yusufça Beldesi için yaptığı ve yapacağı yatırımları konuştu. Yusufça Beldesinde Cumhur İttifakı olarak yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. Mesajı ile: Çamköy'e giden Özçelik ve beraberindeki heyet, Gönülden gönüle kurduğumuz köprülerle 2023 hedeflerimize durmadan, yorulmadan yürüyoruz. Çamköy’ümüze 2002’den bugüne yaptığımız çalışmaları anlatarak, Muhtarımızın ve köylülerimizin taleplerini dinledik. Çözümü İçin çalışmalarımıza devam edeceğiz. İfadelerine yer verdi.


Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...