MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK'TEN 15 TEMMUZ MESAJI


Siyaset 14.07.2021 20:36:00 0
MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, "15 Temmuz gecesi, hürriyet aşığı bu millete zincir vurmayı tekrar denediler ve hamdolsun başaramadılar. Ezanımızı susturmak, bayrağımızı indirmek, milli iradeyi ayaklar altına almak, geleceğimizi karartmak isteyen hainleri, şanlı bir direnişle hüsrana uğrattık.” dedi.
AK Parti Burdur Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 5. yıl dönümü ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Milletvekili Bayram Özçelik'in mesajı şöyle:
‘’15 Temmuz; tankın, topun, uçağın, helikopterin, tüfeğin karşısına sadece ve sadece imanıyla, inancıyla, yüreğiyle dikilen aziz milletimizin tarihe adını altın harflerle yazdırdığı gündür. 15 Temmuz imanın gücünün tankın gücüne galebe çaldığı gündür.  15 Temmuz, bu topraklarda yaşadığımız asırlar boyunca verdiğimiz varlık-yokluk mücadeleleri zincirinin en son halkasıdır. 15 Temmuz 2016 gecesi milletimiz vatan toprağının her köşesinde destan yazmış, ihanet şebekesinin hain planlarını altüst etmiştir. O gece Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın üstün liderliği ve çağrısıyla meydanlara inen, ezanların ve selaların eşliğinde yüreklerini uçakların, tankların ve mermilerin önüne koyan milletimiz, gösterdiği topyekûn direnişle Merhum Mehmet Akif Ersoy'un İstiklal Marşı'ndaki "Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım, hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım. 'Bir hilal uğruna ya Rab, ne güneşler batıyor' diyor ya o karanlık gecede de hilaline sahip çıkan binlerce güneş, üniformalı hainlere en büyük tokadı vurmuş, demokrasisine ve devletinin bekasına sahip çıkmıştır.’’
Milletvekili Bayram Özçelik “15 Temmuz darbe girişiminde 251 şehidimiz var. Rabbim onları şefkatiyle, merhametiyle kuşatsın, Peygamber Efendimize komşu eylesin. Şehitlerimiz ve gazilerimiz, 15 Temmuz gecesi cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazdılar. Hiç şüphesiz 251 şehidimiz kalplerimizdeki mümtaz yerlerini daima muhafaza edeceklerdir. Bununla birlikte artık her yıl 15 Temmuz Şehitlerimizi Anma Günü’nde kendilerini hassaten yâd edecek, hatıralarını gelecek nesillere aktaracağız. Bu darbe girişimi milletimizle, hükümetimizle, Meclis’imizle birlikte Türk Silahlı Kuvvetleri’mize de yapılmıştır. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve Mehmetçiğimiz bizim gözbebeğimizdir. 15 Temmuz’da aynı zamanda Türk Silahlı Kuvvetleri’mizi de bu asker elbisesi giymiş teröristlerin saldırısından kurtardık. Bu silahlı darbe girişiminin akamete uğratılmasıyla Türkiye artık yeni bir döneme girmiştir. 15 Temmuz Gecesi Ülkemiz genelinde olduğu gibi bizlerde AK Parti Burdur İl Başkanlığı Binasında arkadaşlarla toplandıktan sonra Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı üzerine halkımızla beraber tüm teşkilatımız Cumhuriyet Meydanında tek yürek, yekvücut Kanlı Darbe Girişimine karşı duruş göstererek meydanları boş bırakmadık. Burdur Cumhuriyet Meydanında elimde mikrofonla akşamın o saatinden sabahın gün ağarıncaya kadar olan tüm bölümünde Burdurlu hemşerilerimi bilgilendirerek Hain Kanlı Darbe Girişimine karşı dik duruşumuzu gösterdik. Ankara Özel Harekât Daire Başkanlığı’nda şehit olan şehidimiz Akif Altay’ı, Türksat Şehidimiz dünürüm Ahmet Özsoy’u ve 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Gazilerimize şifalar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.” açıklamasında bulundu.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor