Milletvekili Özçelik'ten Anneler Günü Mesajı


Yaşam 10.05.2020 00:12:00 0
Milletvekili Özçelik

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Anneler Günü dolayısıyla açıklamada bulundu. Milletvekili Bayram Özçelik, mesajında, annelerin dünyanın en kutsal ve meşakkatli görevlerinden birini üstlenmiş, merhametin, şefkatin ve koşulsuz sevginin timsali olduğunu kaydetti.


Burdur Milletvekili Bayram Özçelik  “Anneler Günü” mesajında şu sözlere yer verdi: "Türk milletini, millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında hiç şüphesiz, en çok annelerin payı çok büyüktür. Sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde her zaman büyük bir sorumluluk üstlenmiş olan annelerin, aile ve toplum hayatının hiç şüphesiz temel direğidir. Sevgili Peygamberimiz, 'Cennet, annelerin ayakların altındadır' diyerek, anneliğin ne kadar kutsal ne kadar mübarek olduğunu ifade etmiştir.”dedi.

Annelerin aile hayatının birleştirici unsuru olduğunu vurgulayan ve tüm dünya ile birlikte Ülkemizin de koronavirüse karşı büyük bir mücadele verdiğini belirten Milletvekili Bayram Özçelik “Anneler, bizi millet yapan değerlerin yaşatılmasında, kültürümüzün, geleneklerimizin devam ettirilmesinde en büyük paya sahiptir.

Biz farklı bir milletiz, düşerken bile 'anne' deriz. Aslında biz ona 'ana' deriz. Türk toplumunun yapısında en müstesna mevkisinde bulunan, koruyucu meleklerimiz annelerimize ömrümüz boyunca emeklerine layık olduğumuzu gösterip, bizden beklentilerini fazlasıyla vererek onları gururlandırmalıyız.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde aldığımız tedbirler ve yapılan doğru müdahaleler ile virüs problemini en kısa sürede çözeceğimize inanıyorum. Virüse karşı uyguladığımız politika ile tüm dünyaya örnek olduk. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımızın da açıkladığı gibi artık sınırlandırmaların kademeli bir şekilde esnetileceği normalleşme sürecine giriyoruz.

Ama bu kesinlikle virüs tehlikesinin ortadan kalktığı anlamına gelmiyor. Tedbirlere titizlikle uyarak, sorumlu ve sağduyulu davranmalıyız. Tabi bu sürecin aşılabilmesi için annelerimizin ülkemizden, milletimizden ve çocuklarımızdan hayır dualarını eksik etmemeleri de çok önemli. Bu duygu ve düşüncelerle, Hayatımızdaki ilk öğretmen, yol göstericimiz, koruyucumuz, yaşamdaki en büyük hazinemiz olan annelerimizin, Anneler Günü'nü kutluyor, özellikle evlatlarını vatan uğruna şehit veren tüm şehit annelerinin ellerinden, bir evlatları olarak saygıyla öper,.ahirete irtihal edenleri rahmetle ve minnetle yad ediyor, hayatta olanlara mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum.”  ifadelerini kullandı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü