MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK'TEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Milletvekili Özçelik: Bayram, Birleşmenin, bütünleşmenin, kaynaşmanın ortak duyguları yaşamanın vesile olduğu günlerdir


Yaşam 10.07.2022 14:00:00 0
MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK

TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Kurban Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Milletvekili Özçelik, mesajında, bayramlarda insanların birbirine kenetlendiği, ihtiyaç sahiplerinin gözetildiği, sevinçlerin paylaşıldığı, kalplerin yumuşadığı bir gün olduğunu belirtti. Milletvekili Bayram Özçelik’in kutlama mesajı şöyle: “Bayramlar, böyle günlerde birleşmenin bütünleşmenin, kaynaşmanın ortak duyguları yaşamanın vesile olduğu günlerdir. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, samimiyet ve hoşgörü duygularını pekiştirdiğimiz takdirde eminim ki daha güzel günlere ulaşacağız. Bayramları, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Sahip olduğumuz imkanları ihtiyaç sahipleri ile paylaşmak bizim örfümüzün temel şiarlarındandır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Alemi’nin ve hemşehrilerimin kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyor, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum.”


Kayseri'de hobi bahçesi için 22 bini aşkın başvuru Kayseri'de hobi bahçesi için 22 bini aşkın başvuru
Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi
Bursa'da AK Partili belediye başkanlarından Başkan Bozbey'e toplu ziyaret Bursa'da AK Partili belediye başkanlarından Başkan Bozbey'e toplu ziyaret
İnşaat faaliyetleri halen pozitif İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Bursa Tabip Odası'nda görev bölümü yapıldı Bursa Tabip Odası'nda görev bölümü yapıldı