Milletvekili Özçelik'ten Kurban Bayramı mesajı


Yaşam 30.07.2020 00:12:00 0
Milletvekili Özçelik
TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Kurban Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı. Milletvekili Özçelik, mesajında, bayramlarda insanların birbirine kenetlendiği, ihtiyaç sahiplerinin gözetildiği, sevinçlerin paylaşıldığı, kalplerin yumuşadığı bir gün olduğunu belirtti. Milletvekili Bayram Özçelik’in kutlama mesajı şöyle: “Bayramlar, böyle günlerde birleşmenin bütünleşmenin, kaynaşmanın ortak duyguları yaşamanın vesile olduğu günlerdir. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, samimiyet ve hoşgörü duygularını pekiştirdiğimiz takdirde eminim ki daha güzel günlere ulaşacağız. Bayramları, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Sahip olduğumuz imkanları ihtiyaç sahipleri ile paylaşmak bizim örfümüzün temel şiarlarındandır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Alemi'nin ve hemşehrilerimin kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyor, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum." “TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYALIM” AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, vatandaşların bayramda koronavirüs tedbirlerine en üst düzeyde uymasını istedi. Milletvekili Özçelik, “Hayvan pazarlarında sosyal mesafenin korunması, yakın temasın önlenmesi bu alanlarda oldukça zor. Sosyal mesafenin korunması ve insan yoğunluğunun kontrol altına alınmasının zor olmasından dolayı bir hastalık etkeninin bulaşması söz konusu olabilir. Özellikle risk grubundaki bireylerin, yaşlıların kronik rahatsızlığı olanların, küçük çocuklar hayvan pazarlarına gitmemeliler. Vatandaşlarımızın tedbiri elden bırakmamasını ve koronavirüs tedbirlerine en üst düzeyde riayet etmesini önemle rica ediyoruz. Bayramdan sonra üzülmeyelim, tedbiri elden bırakmayalım, ağız tadıyla keyifli bir bayram geçirelim. Rabbim tüm İslam Aleminin kurbanını kabul etsin. Saygı ve sevgilerimle” ifadelerini kullandı.
Umudunu kaybetmedi Can’a kavuştu: Kanseri yendi anne oldu Henüz evliliğinin ilk yılında 3. evre meme kanserine yakalanan 32 yaşındaki Ecem Türkdoğan, üç buçuk yıllık zorlu tedavi sürecini başarıyla tamamladı.
ITSO ile Isparta serbest muhasebeci mali müşavirler odası’dan dış denetçi eğitim protokolü Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Arasında Protokol İmzalandı
İMO Antalya'dan Antalya-Konya yolu yorumu: Hesaplar yetersiz, şeffaflık yok! Yağış sonrası Antalya-Konya kara yolunun büyük bölümünün sular altında kalması tartışma yarattı. İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi, projede taşkın ve drenaj hesaplarının yetersiz olabileceğine dikkat çekerek bilimsel ve şef
Serik’te Üreticiye 53 Milyon TL Tarım Desteği Antalya Serik'te 2025 yılı tarımsal üretim destek ödemeleri kesinleşti. İlçedeki üreticilere yönelik destek ödemeleri hesaplara yatacak.
Müftülükten Aksöz'ün “Hurma” İddiasına Yalanlama Aksöz’ün hurma paylaşımına Müftülük görevlisinden yanıt geldi. Okullara yalnızca imsakiyeler ve etkinlik ajandası gönderildiği, hurma dağıtımı yapılmadığı açıklandı.