Milletvekili Özçelik Yeşilova Ziyaretinde Üzüm Topladı


Yaşam 8.09.2020 18:03:00 0
Milletvekili Özçelik Yeşilova Ziyaretinde Üzüm Topladı
AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur'un Yeşilova ilçesi'nde bir takım ziyaretlerde bulundu. Burdur Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Bayram Özçelik'in ziyaretlerinde AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi eşlik etti. Milletvekili Bayram Özçelik, Yeşilova Devlet Hastanesi ziyareti esnasında tanışmış olduğu Güllü Gölbaşı'nı evinde ziyaret etti. Karaatlı Mahallesi'nde yaşayan Güllü Gölbaşı'nı evinde ziyaret eden Milletvekili Özçelik, " Güllü Gölbaşı ablama ve eşi Ekrem Gölbaşına teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı. Yeşilova ziyaretleri esnasında Yarışlı Köyü ziyaretini de gerçekleştiren Milletvekili Özçelik, AK Parti Burdur İl Başkan Yardımcısı Necati Akhan’ın üzüm bağına uğradı. Yarışlı Köyü'ndeki üzüm bağında üzüm toplayan Milletvekili Özçelik, "Çiftçilerimize bol ve bereketli bir hasat dönemi dilerim. Alın teri ve emeğiyle üreten, ülke ekonomimize katkı sağlayan çiftçilerimizin her zaman yanındayız." sözlerini kullandı.
Bozkırın gözü cerenler 770’e ulaştı Türkiye’nin en kıymetli endemik türlerinden biri olan Anadolu yaban koyunları, Konya’daki doğal yaşam alanlarında koruma altında çoğalmaya devam ediyor. Bir dönem yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalan türün sayısı 770’e yüksel
Antalya'da istihbaratçı yalanıyla 3,5 milyonluk vurgun! Antalya’da kendilerini Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) görevlisi olarak tanıtan dolandırıcılara polis darbesi vuruldu. Bir vatandaşı yaklaşık 3 milyon 500 bin lira nakit para ve ziynet eşyasıyla dolandıran 3 şüpheli, düzenlenen o
TÜİK Verileri Dikkat Çekti: Isparta, Antalya ve Burdur Yaşam Maliyetinde Zirveye Yaklaştı TÜİK’in açıkladığı son fiyat düzeyi verileri, Akdeniz’in iç ve sahil hattında yer alan Isparta, Antalya ve Burdur’u Türkiye’nin en pahalı şehirleri arasına taşıdı.
Antalya’da İlginç Talep: Düğünlerde Para Saçılmasın Antalya’da bir vatandaş, Türk lirasının zarar gördüğü gerekçesiyle düğünlerde para saçılması ve iğneyle para takılmasının yasaklanmasını istedi.
Başkan Başdeğirmen: “Isparta Belediyesi Türkiye’ye örnek bir belediyedir” Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, Muhasebe Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Etüd Proje Müdürlüğü, Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Hukuk