MİLLETVEKİLİ ÖZEL’DEN 15 TEMMUZ MESAJI


Gündem 14.07.2020 20:21:00 0
MİLLETVEKİLİ ÖZEL’DEN 15 TEMMUZ MESAJI

MİLLETVEKİLİ ÖZEL’DEN 15 TEMMUZ MESAJI

“Şunu iyi bilsinler ki, Türk milleti her zaman bu dik duruşunu sergileyecektir.”


AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi, Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Isparta Milletvekili Recep Özel, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı. 
Mesajında 15 Temmuz hain darbe girişimini püskürten kahraman Türk milletine bir kez daha teşekkür ettiklerini belirten Milletvekili Özel, " Şunu iyi bilsinler ki, Türk milleti Çanakkale'de, Kurtuluş Savasında ve 15 Temmuz'da gösterdiği dik duruşunu her zaman sergileyecektir" dedi.
AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi:
“15 Temmuz 2016’da başarısızlıkla sonuçlanan hain darbe girişiminin ardından 4 yılı geride bıraktık. O gün, Türk milleti gerçekten önemli bir demokrasi sınavı vermiştir. Verilen bu demokrasi sınavından da başarı ile de çıkılmıştır. Hainler o gün milletin silahını yine millete doğrultmuşlardır. Ancak necip Türk milleti o silahların karşısına geçerek, göğsünü siper etmiştir. Kahraman Türk milleti yine tankların, topların önüne geçerek bu milleti kimsenin kirli elleriyle yıkamayacağını göstermiştir. Tüm Türkiye’nin dört bir yanında hainlerin yapmak istediği darbe girişimi Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı, Türk milletinin vakur duruşu ile sonuçsuz kalmıştır. Bu alçaklar bilmelidirler ki bu tür girişimler 15 Temmuz 2016’da olduğu gibi her zaman sonuçsuz kalacaktır. Çünkü, milletimiz demokrasisine ve özgürlerine saldıranlara karşı her zaman dik durmuştur. Kurtuluş Savaşında, Çanakkale Harbinde nasıl dik durduysa 15 Temmuz hain kalkışmada da canı pahasına ülkesini savunmuştur. Hain kalkışmayı savuran necip Türk milletinin önünde her zaman saygıyla eğiliyoruz. 
Bu vesileyle 15 Temmuz darbe girişimi başta olmak üzere ülkemizin geleceği uğruna, vatan aşkıyla canını hiçe sayan şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum. Ebediyete intikal eden tüm şehitlerimiz ile gazilerimizin ailelerinin ve yakınlarının onların bize emaneti olduğu gerçeğinden hareketle daima yanlarında olacağımızı bir kez daha vurguluyorum.”


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl? Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl?
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor