Milletvekili Özel'den 19 Mayıs mesajı


Gündem 19.05.2020 11:37:00 0
Milletvekili Özel

Milletvekili Özel'den 19 Mayıs mesajı

AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, 101'inci yılını kutladığımız 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

AK Parti YSK Temsilcisi, Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Isparta Milletvekili Recep Özel, milli mücadelenin 101. yıldönümü nedeniyle bir açıklama yaptı. İşgal altındaki vatan topraklarının kurtarılması amacıyla başlatılan yolculuğun 101. Yılını büyük bir coşku ile kutlamanın haklı gururu ve onurunu yaşadıklarını belirten AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğindeki Kurtuluş Savaşı'nın Anadolu halkının her türlü zorluklar içerisinde neler yapabileceğinin bir göstergesi olduğunu söyledi.
Vatanın bölünmez bütünlüğünün, bağımsızlığının gelecek kuşaklara aktarılmasında gençlere büyük görevler düştüğünü ifade eden Recep Özel, "Gençlerimizin bu emanete en iyi şekilde sahip çıkacağından hiç şüphemiz yoktur. Tarihin derinliklerinden aldığı gücü unutturmayarak çağdaş muasır medeniyetler seviyesine çıkartacak gençler yetiştirmek de en temel görevimizdir.
Türkiye Cumhuriyetinin birer neferi olarak Türk gençliğinin, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatanına, bayrağına, milletine her zamankinden daha çok çalışacağına yürekten inanıyoruz. 
Bu duygu ve düşüncelerle milli mücadelenin 101. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm milli mücadele kahramanlarını rahmetle anıyoruz. Ebediyete intikal eden kahraman gazilerimize Allah'tan rahmet, hayatta olanlara ise minnetlerimizi sunuyoruz. Tüm gençlerimizin de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını sevgi ve saygıyla kutluyorum."


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başkan Yalçın öğrencilerin tiyatro gösterisini izledi Başkan Yalçın öğrencilerin tiyatro gösterisini izledi
Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı
'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası 'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası
Protokol ile gaziler ve şehit yakınları iftarda buluştu Protokol ile gaziler ve şehit yakınları iftarda buluştu