Milletvekili Özel'den 23 Nisan Mesajı


Yaşam 22.04.2020 19:57:00 0
Milletvekili Özel

Milletvekili Özel’den 23 Nisan mesajı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 100. yıl dönümü dolayısıyla AK Parti Isparta Milletvekili ve YSK Temsilcisi Recep Özel bir mesaj yayınladı. Özel mesajında 23 Nisan 1920 tarihinin Türk milleti için bir dönüm noktası olduğunu kaydetti.


AK Parti Isparta Milletvekili ve Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi Recep Özel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 100. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu esas üzerine inşa edilen Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurulduğu 23 Nisan 1920 tarihinin bir dönüm noktası olduğunu söyleyen Milletvekili Özel, 23 Nisan'ın Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından armağan edilen tek çocuk bayramı olduğunu söyledi. 
Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Milletvekili Özel," Geleceğimizin ışığı, ülkemizin teminatı olan çocuklara armağan edilen ve her yıl coşkuyla kutlanan bu önemli gün, milletimizin çocuklara verdiği değeri ortaya kaymaktadır. Hiç şüphesiz geleceğimiz olan çocuklarımızın milli egemenliğimizi ve demokrasimizi koruyarak geleceğe taşıyacaklarından endişemiz yoktur. Biliyoruz ki çocuklarımız dedelerinden, anne babalarından aldığı bayrağı daha da ileriye taşıyacaktır. Geleceğimiz emin ellerdedir. Çocuklarımız Türkiye'nin ileriye gitmesinde çok önemli roller üstleneceklerdir. Bu vesile ile çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. Ayrıca 15 Temmuz darbe girişiminde FETÖ'cü teröristlerce bombalanmasıyla bir kez daha gazilik unvanına sahip olan ve açılışının 100’üncü yıldönümünü olan yüce meclisimizin ilelebet milli iradenin tecelligahı olmaya devam edeceğine yürekten inanıyorum" dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü