Milletvekili Özel'den Aybatılı'ya Özel Teşekkür


Siyaset 1.01.2020 15:50:00 0
Milletvekili Özel

Aybatılı'ya teşekkür:


Milletvekili Özel: Başkan Aybatılı bir markadır, 
yaptığı hizmetler hala hafızalardadır


AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, 2019 yılının son gününde Isparta Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Onursal Başkanı ve Kanal 32 TV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aybatılı'yı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Aybatılı'ya 41 yılı aşkın hizmeti için teşekkür eden Milletvekili Özel, Başkan Aybatılı'nın görevini tamamlamasına rağmen, Isparta için katkıda bulunmaya devam edeceğine inandığını söyledi.


Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Onursal Başkanı ve Kanal 32 TV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aybatılı'ya 2019 yılının son gününde önemli bir ziyaret gerçekleşti.
Isparta'ya 41 yıl hizmet veren ve kısa bir süre önce Esnaf Odaları Birlik Başkanlığı görevini bırakan Başkan Aybatılı'yı AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel ziyaret etti.
** Milletvekili Özel: Aybatılı başkan tecrübenin adıdır
Başkan Aybatılı'ya 40 yılı aşkın bir süredir yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, "Aybatılı başkan tecrübenin adıdır. Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı hizmetler hala hafızalardadır" dedi.
Başkan Aybatılı'nın görevini tamamlamasına rağmen, Isparta için katkıda bulunmaya devam edeceğine inandığını kaydeden Milletvekili Özel, "biz kendisinin tecrübelerinden her zaman faydalanmak isteriz" diye konuştu.
*** Milletvekili Özel: Başkan Aybatılı Isparta'ya damga vurmuş bir isimdir
Başkan Mehmet Aybatılı'nın Isparta'ya damga vurmuş bir isim olduğuna dikkat çeken Recep Özel, "Marka isimleri kolay kolay çıkartamıyoruz. Çıkmış isimleri de kolay kolay harcamayalım" ifadelerini kullandı. 
*** Başkan Aybatılı: Isparta'ya hizmet etmek için illa bir makama ihtiyaç yok
2019 yılının geride bırakıldığını, 2020 yılına umutlarla girildiğini vurgulayan Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Onursal Başkanı Mehmet Aybatılı da, 40 yılı aşkın hizmetini tamamladığını ancak Isparta'ya hizmet için illa bir makama ihtiyaç olmadığını söyledi.
Görev yaptığı süreç içerisinde temsil ettiği esnaf ve sanatkarın sorunlarının çözülmesinde Milletvekili Özel'in büyük katkılar sağladığını belirten Başkan Aybatılı, Isparta'nın daha iyi noktalara gelmesi için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.
Milletvekili Özel ile birlikte Isparta'ya güzel hizmetler vermeye devam edeceklerini vurgulayan Başkan Aybatılı, "hep beraber bu hizmetlerle birlikte anılacağız" dedi.
Ziyaret karşılıklı fikir alışverişi ile sona erdi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Düzce'de motor kazası Düzce'de motor kazası
Şadi Özdemir: Nilüfer’de yeni bakış açılarına ihtiyaç var Şadi Özdemir: Nilüfer’de yeni bakış açılarına ihtiyaç var
KAYMEK’in gençleri, Çanakkale ruhunu anlattı KAYMEK’in gençleri, Çanakkale ruhunu anlattı
Çiftçilere müjde! Tarımsal sulama ücretsiz Çiftçilere müjde! Tarımsal sulama ücretsiz