Milletvekili Özel’den Berat Kandili mesajı


Yaşam 7.04.2020 13:48:00 0
Milletvekili Özel’den Berat Kandili mesajı

Milletvekili Özel’den Berat Kandili mesajı


AK Parti Isparta Milletvekili, YSK Temsilcisi ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Recep Özel, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mukaddes gecelerden biri olan Berat Gecesine kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Milletvekili Özel, Berat Gecesinin af ve mağfiret günü olduğuna dikkat çekti.


Maneviyatı yüksek olan bu gece nedeniyle insanların birbirlerine olan hoşgörü, birlik ve beraberliğin artması temennisinde bulunan AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Öncelikle koronavirüs nedeni ile kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Cenab-ı Hak’tan rahmet, ailelerine ise sabrı cemil diliyorum. Hastanede tedavi gören vatandaşlarımıza da bu gecenin yüzü suyu hürmetine acil şifalar temenni ediyorum.
Rahmet ve bağışlamanın bolca vesile olduğu, duaların ve tövbelerin kabul olacağının müjdelendiği, Ramazan ayının habercisi Berat Kandili’ne tekrar ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Berat gecesi, Cenab-ı Hakk’ın hayrı yağmur gibi yağdırdığı mübarek bir gecedir. İnşallah bu mübarek gecede ve ömrümüzün tamamında rabbim bizlere güzel hayırlar işlemeye vesile kılsın. Bu mübarek gecede ellerimizi semaya açarak ülkemizin birliğine ve beraberliğine yönelik hep birlikte dua etmeliyiz. Bu gecede tüm dünya olarak yaşadığımız Kovid-19 salgınından biran önce kurtulmamız için dua etmeliyiz. Birbirimize hoşgörü ile yaklaşarak, birlik ve beraberliğimizi artırmalıyız. 
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam Âleminin ve hemşerilerimizin Mübarek Berat Kandili’ni kutlar, şehrimize, ülkemize hayırlar getirmesini, Yüce Allah'tan niyaz ederim.”


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
META'ya çifte ceza! META'ya çifte ceza!
Başkan Savran’dan Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi mesajı Başkan Savran’dan Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi mesajı
LÖSEV’e bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin LÖSEV’e bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin
Vaillant Group Türkiye’de kaliteli hizmet eğitimleri sürüyor Vaillant Group Türkiye’de kaliteli hizmet eğitimleri sürüyor