MİLLETVEKİLİ ÖZEL'DEN DSİ BÖLGE MÜDÜRÜNE ZİYARET


Siyaset 1.09.2020 16:24:00 0
MİLLETVEKİLİ ÖZEL

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, DSİ 18. Bölge Müdürlüğüne kısa bir süre önce atanan Rahmi Şahin'i ziyaret etti. Ziyarette Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli, İl Genel Meclisi Üyeleri de yer aldı. DSİ 18. Bölge Müdürlüğü'ne atanan Rahmi Şahin'e yeni görevinde başarılar dileyen Milletvekili Özel, Bölge Müdürünün Isparta'nın sulaması ve özellikle Eğirdir Gölü'ne yönelik önemli çalışmalara imza atacağına inandığını söyledi.

 
Milletvekili Özel ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren DSİ 18. Bölge Müdürü Rahmi Şahin de, amacının Isparta'ya ve bölgeye iyi hizmetlerde bulunmak olduğunu kaydetti.
RATEM heyetinden Telif Hakları Genel Müdürü Yılmaz’a ziyaret Radyo Televizyon Meslek Birliği (RATEM) Başkanı Vedat Gündoğan ve beraberindeki heyet, Telif Hakları Genel Müdürü Erkin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Memurlara doğum sonrası 16 hafta ücretli izin Doğum iznine ilişkin önemli düzenlemeleri kapsayan kanun teklifi, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı’na sunuldu. AK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan “Sosyal Hizmetler Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapıl
Benzin, Motorin ve LPG Fiyat Artışına Vergi Dopingi Cumhurbaşkanı Kararı ile devreye alınan eşel mobil sistemiyle, bazı petrol ürünlerinin fiyatı artarsa, artış tutarının yüzde 75'ine kadar ÖTV'si indirilecek.
Antalya’ya sel ve hortum desteği: 108 milyon liralık kaynak Sel ve hortumdan etkilenen Antalya’da zarar gören çiftçiler için 100 milyon lira, evleri hasar alan vatandaşlar için ise 8 milyon lira olmak üzere toplam 108 milyon liralık destek ödeneği gönderildi.
1 yaşındaki bebeğine şiddet uygulayan anneye 6 yıl hapis Antalya’da 1 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı gizli kamera görüntüleriyle ortaya çıkan anne, Antalya 34. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından “alt soya karşı eziyet” suçundan 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı.