Milletvekili Özel Eğirdir ilçe kongresinde Sütçüler'de bir çoban ile yaşadığı diyaloğu anlattı


Siyaset 5.09.2020 14:35:00 0
Milletvekili Özel Eğirdir ilçe kongresinde Sütçüler
Ak Parti’de kongre süreci devam ediyor. İktidar partisi bugün Eğirdir ilçe teşkilatının kongresini gerçekleştirdi. Kongreye Ak Parti Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel, Mehmet Uğur Gökgöz, Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin ve partililer katıldı. Kongrede Eğirdir Gölü’nün önemine dikkat çeken Milletvekili Özel, Eğirdir Gölünü korumak gerektiğini ifade etti. Ak parti iktidarı döneminde Türkiye’nin çok önemli mesafe kat ettiğini ifade eden Milletvekili Özel, Sütçüler İlçe ziyaretinde Yuvalı Yaylasında bir vatandaş ile yaşadığı örnek gösterdi. Yaşlı amcanın Ak Parti iktidarına teşekkür ettiğini belirten Recep Özel, “Karşılaştığımız yaşlı amca Zamanında hayvanlarımızdan öşür alan devlet şimdi herbir küpe için para veren devlet konumuna geldi. Allah razı olsun Recep Tayyip Erdoğan’dan dedi. Gerçekten de Türkiye’nin geldiği durumu özetleyen bir tablo. Nereden nereye geldik” ifadelerini kullandı.
Isparta’da sokak hayvanları “sahipsiz” değil İl Özel İdaresi, sahipsiz hayvanların korunması ve tedavi edilmesi amacıyla Sahipsiz Hayvanlar Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi’ni hizmete açtı. Merkezde sokak hayvanlarının tedavi, bakım ve rehabilitasyon süreçleri gerçekleştirilecek.
Yeni haftada doğu buz kesecek, batıda ılık hava etkili Yeni haftada Türkiye’nin doğu bölgelerinde dondurucu soğuklar ve çığ riski sürerken, iç ve batı kesimlerde sıcaklıkların mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.
Denizli’de 5.1 büyüklüğünde deprem Denizli’de meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de hissedildi.
Isparta’da sokak hayvanları “sahipsiz” değil Isparta İl Özel İdaresi tarafından 100 bin metrekare alanda kurulan Sahipsiz Hayvanlar Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi hizmete açıldı. Vali Abdullah Erin’in öncülüğünde hayata geçirilen proje ile sahipsiz hayvanlar modern ve sağlı
Serik’te geleneksel yün eğirme geleneğini yaşatıyor Antalya’nın Serik ilçesinde yaşayan Ali Kara, geleneksel yöntemlerle yünü ipliğe dönüştürerek şapka ve çorap örüyor. Kara, el emeğiyle geçmişten gelen yün eğirme geleneğini yaşatmaya devam ediyor.