Milletvekili Özel Eğirdir ilçe kongresinde Sütçüler'de bir çoban ile yaşadığı diyaloğu anlattı


Siyaset 5.09.2020 14:35:00 0
Milletvekili Özel Eğirdir ilçe kongresinde Sütçüler
Ak Parti’de kongre süreci devam ediyor. İktidar partisi bugün Eğirdir ilçe teşkilatının kongresini gerçekleştirdi. Kongreye Ak Parti Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel, Mehmet Uğur Gökgöz, Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin ve partililer katıldı. Kongrede Eğirdir Gölü’nün önemine dikkat çeken Milletvekili Özel, Eğirdir Gölünü korumak gerektiğini ifade etti. Ak parti iktidarı döneminde Türkiye’nin çok önemli mesafe kat ettiğini ifade eden Milletvekili Özel, Sütçüler İlçe ziyaretinde Yuvalı Yaylasında bir vatandaş ile yaşadığı örnek gösterdi. Yaşlı amcanın Ak Parti iktidarına teşekkür ettiğini belirten Recep Özel, “Karşılaştığımız yaşlı amca Zamanında hayvanlarımızdan öşür alan devlet şimdi herbir küpe için para veren devlet konumuna geldi. Allah razı olsun Recep Tayyip Erdoğan’dan dedi. Gerçekten de Türkiye’nin geldiği durumu özetleyen bir tablo. Nereden nereye geldik” ifadelerini kullandı.
Uluslararası MAKÜ Bilim ve sanat ödülleri Burdur’da sahiplerini buldu Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın katılımıyla Burdur’da düzenlenen 6’ncı Uluslararası Mehmet Akif Ersoy Bilim ve Sanat Ödülleri Töreni’nde, bilim ve sanat dünyasına katkı sunan isimler ödüllendirildi.
Manastır TOKİ şantiyesinde işçilerin alacakları güvence altında Alt taşeron firmanın ödeme yapmaması üzerine sözleşme feshedildi, TOKİ ile sağlanan koordinasyon sayesinde işçilerin tüm alacaklarının doğrudan ve en kısa sürede ödeneceği açıklandı.
Burdur Şeker Fabrikası’na Kapasite Artışı Müjdesi Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın Burdur ziyareti sırasında Burdur Şeker Fabrikası için kapasite artışı ve modernizasyon talimatı verildi. Günlük işleme kapasitesi 7.500 tona yükseltilirken, fabrikanın tüm altyapı eksiklik
Isparta’da araç sayısı 244 bini aştı TÜİK’in Kasım 2025 verilerine göre Isparta’da motorlu kara taşıtı sayısı 244 bin 122’ye ulaştı. Kentte araç sayısındaki hızlı artış, trafik ve otopark sorunlarını yeniden gündeme taşıdı.
Bir köy, bir imam, 35 yıl: Musa Turan’ın vefa hikâyesi Isparta’nın Yalvaç ilçesine bağlı Bağkonak köyünde 35 yıldır görev yapan imam hatip Musa Turan, yalnızca bir din görevlisi değil, köyün manevi rehberi olarak gönüllerde iz bıraktı.