MİLLETVEKİLİ UĞUR'DAN TEMMUZ BASIN BAYRAMI MESAJI


Gündem 24.07.2020 12:24:00 0
MİLLETVEKİLİ UĞUR
AK Parti Burdur Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyon Üyesi Yasin Uğur, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Yasin Uğur yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

Basın demokrasinin vazgeçilmez bir unsurudur.Toplumda meydana gelen olaylar hakkında kamuoyunu objektif, tarafsız ve doğru bilgilendirmek basınımızın temel görevidir. Her türlü zorlu şartta mesleğini icra ederek tarafsız bir anlayışla çalışmalarını yürüten basın mensuplarımız, demokratik toplumların en önemli güvencelerinden biridir.

Şehrimizde yaşanan olaylardan ve gelişmelerden haberdar olmamızı sağlayan, ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine katkı sağlayan yerel basınımızın, özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettireceklerine inanıyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle, toplumsal değerlere saygılı, sorumluluk bilinci içinde, tarafsız bir anlayışla görevini yerine getiren ilimizde ve ülkemizde faaliyet gösteren tüm değerli basın çalışanlarımızın 24 Temmuz Basın Bayramını kutlar; sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.” dedi.
 

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Yeni Gölcük Terminali'nde hummalı çalışma Yeni Gölcük Terminali'nde hummalı çalışma
Çocuk yaşı gereği ne kadar uyumalı? Çocuk yaşı gereği ne kadar uyumalı?
Nevşehirli sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu Nevşehirli sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu
Bahara karnınızı gererek girin! Bahara karnınızı gererek girin!