Siyaset

Siyaset Haberleri

MİLLETVEKİLİ UĞUR SAHALARDA


Siyaset 22.08.2020 11:09:00 0
MİLLETVEKİLİ UĞUR SAHALARDA

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur,  Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz ile birlikte Cumhuriyet Caddesi'ndeki esnafları ve vatandaşları ile hasbıhalde bulundu.

Cumhuriyet caddesi esnaflarını dolaşan Uğur, esnaf ile hasbihal ederek muhabbet etti..

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Oğuz ile birlikte Cumhuriyet Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafları tek tek dolaşarak ziyaret etti. Esnaflara kolaylıklar dileyen Milletvekili Uğur ve beraberindekiler ‘bereketli ve bol kazanç’ temennisinde bulundu. Bucaklı vatandaşlarla hasbihal eden, kendisinden bir istekleri olup olmadığını soran Milletvekili Uğur, vatandaşlara milletvekilliği döneminde yapılan hizmetler hakkında da bilgi verdi. Ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Milletvekili Uğur, kendisine yöneltilen soruları cevapladı. 

Kaş’ta Tapu Skandalı: Bakanın Kayıtları İzinsiz Sorgulandı Antalya’nın Kaş ilçesinde görevli tapu teknikeri Diyar Akdağ, Adalet Bakanı’na ait tapu kayıtlarını bir kişinin ısrarıyla sorguladığını itiraf etti. Şüpheli, “Kullanıldığımı sonradan anladım” dedi.
TİMBİR Başkanvekili Cüneyd Altıparmak’tan sosyal medya şirketlerine tebligat önerisi Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Başkanvekili ve Star gazetesi yazarı Cüneyd Altıparmak, sosyal medya şirketlerine yönelik yeni bir tebligat sistemi öngören yasa teklifi taslağını kamuoyuyla paylaştı.
Jandarmanın ‘dur’ ihtarına uymayan sürücüye 425 bin TL ceza Alanya ilçesinde jandarmanın “dur” ihtarına uymayarak kaçan sürücü, kısa süren takibin ardından yakalandı. Sürücüye toplam 425 bin lira ceza kesildi.
Serik emniyetine 5 yeni araç takviyesi Serik’te İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne hibe edilen 5 araç, düzenlenen törenle hizmete alınarak asayiş çalışmalarına güç kattı.
Antalya Hali’nden 64 ülkeye dev ihracat Antalya Toptancı Hali’nden günlük 3 bin ton yaş sebze ve meyve sevk edilirken, ürünler 64 ülkeye ulaşıyor; sistem 15 bin kişiye istihdam sağlıyor.