MİLLETVEKİLİ YASİN UĞURDAN KURBAN BAYRAMI MESAJI


Yaşam 30.07.2020 17:11:00 0
MİLLETVEKİLİ YASİN UĞURDAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

AK Parti Burdur Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyon Üyesi Yasin Uğur, “Kurban Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 
Milletvekili Yasin Uğur yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
Kardeşlik, dostluk, sevgi, hoşgörü gibi yüce değerleri barındıran bu mübarek günü, Kurban Bayramı’nı; hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz. Paylaşmanın, yardımlaşmanın güzelliği, zorda ve darda kalanlara el uzatmanın manevi sorumluluğu bayramın gerçek anlamını bizlere ifade etmektedir. Bu bayramda dini vecibemizi yerine getirmek için kestiğimiz kurbanlarımızı ihtiyaç sahibi kardeşlerimizle paylaşarak, onlarla yardımlaşmanın manevi hazzını tüm benliğimizde hissedeceğiz.
 
Tüm Dünyada yaygın olan Kovid-19 nedeniyle Kurban Bayramında sosyal mesafe kurallarına uymalıyız. Kurallara uyarak, tedbirleri yerine getirerek gönülden gönüle köprülerimizi yine kurabilir, bayramın manevi güzelliklerini yaşayabiliriz. Allah'a şükür devletimiz ve milletimizin dayanışması ile ülkemizin bu sınavı başarılı bir şekilde atlatacağına yürekten inanıyorum. Bu vesileyle, Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, hastalarımıza acil şifalar diliyorum.
 
Rabbim, sevinçlerimizi, mutluluklarımızı daim kılsın. İbadetlerimizi, Kurbanlarımızı kabul eylesin. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Burdurlu hemşehrilerimin Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyor, sevdiklerinizle birlikte sağlık

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı
Köyümde Hayat Var Projesi ile tarımda gençlik rüzgârı Köyümde Hayat Var Projesi ile tarımda gençlik rüzgârı
Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı
Parasal sıkılaştırma yatırımları nasıl etkiliyor? Parasal sıkılaştırma yatırımları nasıl etkiliyor?