MİLLETVEKİLLERİN AYASOFYA SEVİNCİ


Yaşam 24.07.2020 19:58:00 0
MİLLETVEKİLLERİN AYASOFYA SEVİNCİ

Türkiye'de, İslam ülkelerinde bir çok müslüman 86 yıl sonra cemaatle kılınacak ilk namaz için Ayasofya’ya gitti.

Resmen cami olan ve Diyanet İşleri Başkanlığı'na devredilen Ayasoyfa'da 86 yıl sonra cemaatle ilk namaz kılınacak. Milletvekilleri Cuma namazı için Ayasofya-i Kebir Camiye gittiler. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Milletvekilleri, ‘’Şükürler olsu, Elhamdüllillah.  86 Yıllık özlem son buluyor. Rabbime şükürler olsun bizleri Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi ile şereflendirdi.  Bu aziz milletin ve müslümanların özlemini dindiren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan‘dan Allah razı olsun’’ dediler.

Isparta, AB destekli yerel iklim eylemi projesinde pilot il oldu Türkiye’de iklim değişikliğiyle mücadele kapsamında yürütülen “Türkiye’de Yerel İklim Eylemi için Avrupa Birliği Ortaklığı Projesi” çerçevesinde Isparta pilot iller arasında yer aldı. Proje kapsamında yürütülecek çalışmaların değerlendirilmesi amacıyla I
Antalya’da otobüs ve taksi ücretleri arttı Antalya Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Devam Meclis Toplantısı’nda toplu taşıma ücretlerine zam yapılması kararı alındı.
İhraç edilen biberler sınırdan döndü! Pestisit alarmı Almanya’ya gönderilen biberlerde güvenli limitin 35 katı pestisit tespit edilince ürünler için imha kararı verildi. ZMO Antalya Şube Başkanı Ebru Kaçın, tarımsal üretimde denetim ve izlenebilirliğin artırılması gerektiğini vurguladı.
Anadolu Mahallesi Ormanevleri’nde Kentsel Dönüşüm Süreci Başladı Ormanevleri Sitesi’nde kentsel dönüşüm sürecinin ilk adımı atıldı. Binaların dayanıklılığını belirlemek amacıyla karot alım çalışmalarına başlandı.
İhraç edilen biberler sınırdan döndü! Pestisit alarmı Almanya’ya gönderilen biberlerde güvenli limitin 35 katı pestisit tespit edilince ürünler için imha kararı verildi. ZMO Antalya Şube Başkanı Ebru Kaçın, tarımsal üretimde denetim ve izlenebilirliğin artırılması gerektiğini vurgula