MİLLETVEKİLLERİN AYASOFYA SEVİNCİ


Yaşam 24.07.2020 19:58:00 0
MİLLETVEKİLLERİN AYASOFYA SEVİNCİ

Türkiye'de, İslam ülkelerinde bir çok müslüman 86 yıl sonra cemaatle kılınacak ilk namaz için Ayasofya’ya gitti.

Resmen cami olan ve Diyanet İşleri Başkanlığı'na devredilen Ayasoyfa'da 86 yıl sonra cemaatle ilk namaz kılınacak. Milletvekilleri Cuma namazı için Ayasofya-i Kebir Camiye gittiler. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Milletvekilleri, ‘’Şükürler olsu, Elhamdüllillah.  86 Yıllık özlem son buluyor. Rabbime şükürler olsun bizleri Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi ile şereflendirdi.  Bu aziz milletin ve müslümanların özlemini dindiren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan‘dan Allah razı olsun’’ dediler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'ya telefonla bağlandı AK Parti Antalya İl Başkanlığı’nın bayramlaşma programında Ali Çetin ev sahipliğinde partililer buluştu; Recep Tayyip Erdoğan’ın Mehmet Nuri Ersoy aracılığıyla telefonla katıldığı programda birlik ve beraberlik mesajları öne çıktı
ISPARTA’YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ Katar’da meydana gelen askeri helikopter kazasında şehit olan Hv. Svm. Binbaşı Sinan Taştekin’in Ispartalı olduğu öğrenildi; acı haber kentte büyük üzüntüye neden oldu.
ISPARTA MEYDAN AVM RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR Isparta Meydan AVM’den Alışveriş Farkı ve Bayram Kutlaması
Antalya’da bayram tedbirleri zirvede Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte Antalya’da güvenlik ve trafik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı. 23 Mart’a kadar sürecek uygulamalarda binlerce personel görev yapacak.
Mehmet Ali Alkan- Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve AESOB Başkan Adayı Mehmet Ali Alkan- Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve AESOB Başkan Adayı