MİLLETVEKİLLERİN AYASOFYA SEVİNCİ


Yaşam 24.07.2020 19:58:00 0
MİLLETVEKİLLERİN AYASOFYA SEVİNCİ

Türkiye'de, İslam ülkelerinde bir çok müslüman 86 yıl sonra cemaatle kılınacak ilk namaz için Ayasofya’ya gitti.

Resmen cami olan ve Diyanet İşleri Başkanlığı'na devredilen Ayasoyfa'da 86 yıl sonra cemaatle ilk namaz kılınacak. Milletvekilleri Cuma namazı için Ayasofya-i Kebir Camiye gittiler. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Milletvekilleri, ‘’Şükürler olsu, Elhamdüllillah.  86 Yıllık özlem son buluyor. Rabbime şükürler olsun bizleri Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi ile şereflendirdi.  Bu aziz milletin ve müslümanların özlemini dindiren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan‘dan Allah razı olsun’’ dediler.

Ali İhsan Yavuz Antalya’da teşkilatla buluştu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Antalya Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Başkan Başdeğirmen: “Isparta’da su sorununu kalıcı olarak çözüyoruz” Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdğeirmen, belediye bünyesindeki İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü personeline yönelik düzenlediği yemek programında ken
Karamusa suyu tartışmalarına Özboyacı’dan yanıt AK Parti Burdur İl Başkanı Özboyacı: “Karamusa Suyu Üzerinden Yanlış Algı Oluşturuluyor”
Serik’te mezbaha yanındaki dere ıslah edildi: Bölge artık güvenli Serik’te yıllardır tarım arazileri ve yerleşim alanları için risk oluşturan mezbaha yanındaki dere, DSİ ekiplerinin yaz boyunca yürüttüğü ıslah ve temizlik çalışmalarıyla güvenli hale getirildi.
Serik’te sağanak felaketi: Çınaraltı meydanı sular altında kaldı Serik’te etkili olan sağanak yağış, tıkanan logarlar nedeniyle Çınaraltı Meydanı’nı sular altında bıraktı. Çok sayıda iş yerinin zarar gördüğü su baskınının ardından esnaf altyapı eksikliğine tepki gösterdi.