Milli Eğitim İl Müdürü Ömer Yılmaz, LGS için okullarda alınan tedbirleri anlattı


Eğitim 20.06.2020 02:21:00 0
Milli Eğitim İl Müdürü Ömer Yılmaz, LGS için okullarda alınan tedbirleri anlattı

Milli Eğitim İl Müdürü Ömer Yılmaz, LGS için okullarda alınan tedbirleri anlattı.

Liselere Geçiş Sınavları yarın başlıyor. Koronavirüs salgınının devam ettiği bugünlerde yapılacak sınavlarda öğrencilerin ve personellerin sağlığı için okullarda tedbirler en üst düzeyde alındı. Milli Eğitim İl Müdürü Ömer Yılmaz alınan tedbirleri anlattı.

 

Kadıköy’de kritik randevu: Fenerbahçe – Gaziantep FK Trendyol Süper Lig’in 27. hafta açılış maçı İstanbul’da oynanacak.
Süper Lig’de 27. hafta maçlarının hakemleri belli oldu Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamayla, Süper Lig’in 27. haftasında görev yapacak hakemler duyuruldu.
Karabulut ilçe iftarlarının son durağında teşvikleri gündeme taşıdı İş insanı Yunus Karabulut’un ilçelerde düzenlediği iftar programlarının sonuncusu Atabey’de gerçekleştirildi.
Tarım müdürlüğünden Ramazan’da esnafa keyfe keder 50 Bin tl ceza tepkisi Isparta’da bir iş yerine yapılan denetimde, ürünlerde herhangi bir sorun bulunamamasına rağmen camdaki reklam broşürü gerekçe gösterilerek kesilen 50 bin TL’lik ceza esnafın tepkisini çekti.
Savcı Katırcı’ya HSK incelemesi Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin iftar programına katılarak tutuklu eski başkan Muhittin Böcek için yapılan duaya eşlik ettiği görüntülerle gündeme gelen Antalya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Akif Katırcı hakkında Hakimler ve