Milli Eğitim Müdürü Muharrem Demirden 80nci Yıl Yatılı Bölge Ortaokuluna ziyaret

Sivasa bağlı Gürun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Demir, şube müdürleri İlhami Temur ve Bayram Mutlu ile 80nci Yıl Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaret etti.


Gündem 23.02.2021 15:00:00 0
Milli Eğitim Müdürü Muharrem Demirden 80nci Yıl Yatılı Bölge Ortaokuluna ziyaret

SİVAS (İGFA) - Ziyarette,  heyet hijyen ve uzaktan eğitim konuları başta olmak üzere 2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılı ikinci dönemi için yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Okulların eğitim ve öğretime hazır hâle getirilmesi, okullardaki hijyen çalışmaları da masaya yatırıldı. Ayrıca toplantıda öğretmenlerin yeni eğitim-öğretim için  görüş, öneri ve taleplerini dinlendi.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!