MİLLİ GURURUMUZ RÜMEYSA COŞKUN BALKAN ŞAMPİYONU


Spor 13.09.2020 22:23:00 0
MİLLİ GURURUMUZ RÜMEYSA COŞKUN BALKAN ŞAMPİYONU

MİLLİ GURURUMUZ RÜMEYSA COŞKUN BALKAN ŞAMPİYONU


Ülkemizi U-20 Balkan Atletizm Şampiyonası’nda temsil eden Milli Sporcumuz Rümeysa Coşkun altın madalya kazandı.


ISPARTA atletizmdeki Milli gururu Beşiktaş Spor Kulübü sporcusu Rümeysa Coşkun, İstanbul’da gerçekleştirilen U-20 Balkan Atletizm Şampiyonası’nın ilk gününde ülkemizi 3000 Metre yarışmasında ülkemizi temsil etti.


3000 Metre yarışını 9 dakika 49 saniye derece ile bitiren Milli Sporcumuz Rümeysa Coşkun, rakiplerini geride bırakarak altın madalyanın sahibi oldu.


İl Müdürü Murat Gevrek, Balkan Şampiyonu olarak ülkemizi ve ilimizi gururlandıran Rümeysa Coşkun ve antrenörleri Lütfü - Sibel Yılmaz'ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

Resmi Gazete’de gece yarısı atama depremi Resmi Gazete’de gece yarısı atama depremi
Burdur yeni stadyuma kavuşuyor AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz ve Adem Korkmaz, Burdur’a kazandırılacak yeni Gazi Atatürk Stadyumu projesinin 12 Mart 2026’da ihaleye çıkacağını açıkladılar.
Ramazan öncesi Burdur'da gıda denetimi Ramazan ayı öncesi Burdur’da gıda güvenliği ve fiyat istikrarı için denetimler sıkılaştırıldı. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, marketten fırına, kasaptan tatlı imalathanelerine kadar kent genelinde k
Turizmin Başkenti Antalya EMITT’te yer almadı Türkiye’nin en büyük turizm organizasyonlarından biri olan 29. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), Antalya’nın katılımcı listesinde yer almamasıyla sektörde şaşkınlık ve tepkiye neden oldu.
Isparta’nın arama kurtarma gücü tescillendi Isparta Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi ISAK, 6 Şubat depremlerinin ardından güçlenerek uluslararası arama kurtarma görevlerine hazır bir yapıya kavuştu.