MİLYONLARI İLGİLENDİREN O HABER SONUNDA GELDİ


Gündem 2.07.2020 11:36:00 0
MİLYONLARI İLGİLENDİREN O HABER SONUNDA GELDİ

BAKAN MÜJDEYİ VERDİ 970 MİLYON LİRALIK DEV DESTEK

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk corona virüs sonrası devreye alınan nakdi ücret desteği ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Selçuk, "Haziran dönemine ait nakdi ücret desteği ödemeleri, 8-10 Temmuz tarihleri arasında yapılacak." dedi.

Son dakika haberi... Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk nakdi ücret desteği ödemelerinin yapılacağı tarihi duyurdu. Bakan Selçuk "Haziran dönemine ait nakdi ücret desteği ödemeleri, 8-10 Temmuz tarihleri arasında yapılacak." dedi.

Bakan Selçuk, yaptığı yazılı açıklamada, haziran dönemine ait nakdi ücret desteği ödemelerinin, yoğunluğun önlenmesi amacıyla 8-10 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirileceğini belirtti.

Selçuk, "15 Mart'tan sonra iş akdi feshedilen ancak işsizlik ödeneğine hak kazanamayan işçiler için 8 Temmuz'da, işverenler tarafından ücretsiz izne ayrılan ve kısa çalışma ödeneğinden yararlanamayan işçilerden T.C. kimlik numarasının son hanesi 0, 2 ve 4 olanlara 9 Temmuz'da, 6 ve 8 olanlara ise 10 Temmuz'da ödemeler yapılacak." ifadelerini kullandı.

Böcek tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve eski gelini Zeynep Kerimoğlu, rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Başkan Böcek, 25 milyon TL’lik seçim desteği talebi ve 30 milyon TL’lik konut alımı iddialarıyla
Mersin sivil katılımda öncü kentlerden biri oluyor Mersin sivil katılımda öncü kentlerden biri oluyor
“İzmir İklim için Yurttaş Meclisi” projesi başladı “İzmir İklim için Yurttaş Meclisi” projesi başladı
İzmit Belediyesinden Kıbrıs Gazilerine anlam yüklü ziyaret İzmit Belediyesinden Kıbrıs Gazilerine anlam yüklü ziyaret
Robotik Kodlama eğitimi başlıyor Robotik Kodlama eğitimi başlıyor