MİMAR SİNAN CADDESİ’NDE KÖY OTOBÜSÜNÜN NE İŞİ VAR?


Yaşam 7.02.2020 15:35:00 0
MİMAR SİNAN CADDESİ’NDE KÖY OTOBÜSÜNÜN NE İŞİ VAR?

Belediye Başkanı Başdeğirmen açıkladı. Emniyet, Mimar Sinan Caddesi’nden geçiş yapan 15 köy otobüsü ve minibüsüne 106’şar TL para cezası kesti.

Köy, kasaba ve ilçelerden gelen otobüs ve minibüslerin güzergah değişikliği Isparta gündeminde tartışma konusu oldu. Otobüslerin Migros kavşağının oradan dönüp, Köy Garajı’na girmesine yönelik uygulama tepkilere neden olunca şimdilik ertelendi. Isparta Belediyesi, yeni güzergah belirleyip, İl Trafik Komisyonu’nun onayına sunacak.

2017 YILINDA MECLİS KARARI ALINMIŞBelediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, konuya ilişkin eleştirilerin hatırlatılması üzerine şöyle konuştu:“Isparta’da nerede ne olursa tek akla gelen yer Belediye. Belediye olarak sorumluluklarımızı biliyoruz. Bizi arayanlar oldu. Bizimle alakası olmayan bir konu. Uygulama 2017 yılında Belediye Meclis kararı ile başlatılmış. Meclis kararı İl Trafik Komisyonu’na götürülmüş ve kabul edilmiş. Sonrasında güzergah çizilmiş. Ancak 10 gün uygulandıktan sonra kaldırılmış, uygulanmamış.

ŞEHİR İÇİNDE SERVİS YAPILIYOR

Ama şu an öyle bir hal almış ki; köy, kasaba, ilçe otobüsleri IYAŞ’a kadar gidiyor. Mahalle aralarında evlere kadar servis yapılıyor. Emniyet bu konuda bir tedbir almış. 15 araca ceza kesilmiş. 106 TL’lik bir ceza. Caydırıcı olsun diye uygulanmış. Bu cezalar nerede yazılmış biliyor musunuz? Mimar Sinan Caddesi’nde. Köy minibüslerinin ya da otobüslerinin Mimar Sinan Caddesi’nde ne işi var? Nasıl giriyorlar? Şu an problemsiz bir şekilde yürüyor. Ancak biz yeni güzergah belirliyoruz. Esnaf arkadaşlarımızla, ilçe temsilcilerimizle görüşüyor, istişare ediyoruz. Yeni bir güzergah oluşturup, İl Trafik Komisyonu’na sunacağız.”


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü